افزایش 25 درصدی حقوق فرهنگیان آزاده/ توجه کافی به ایثارگران نشده است

خبرگزاری شبستان: مشاور وزیر آموزش و پرورش از افزایش 25 درصدی حقوق فرهنگیان آزاده خبر داد و گفت: بیش از 130 هزار ایثارگر در آموزش و پرورش مشغول به خدمت هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، محمد حسین کفراشی، مشاور وزیر آموزش و پرورش و مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پروش، شب گذشته (25 مرداد) در آیین تجلیل از آزادگان فرهنگی خراسان رضوی، اظهار داشت: ایثارگران جسم خاکی خود را در طبق اخلاص گذاشتند و راهی جبهه ها شدند.

 

وی با بیان اینکه 26 مرداد یادآور یکی از خاطرات شورانگیز دفاع مقدس است چرا که آزادگان دفاع مقدس پس از تحمل اسارت با کوله باری از تجربه به میهن بازگشتند، افزود: آزادگان اگر جسم شان در اسارت بود اما روح و ایمانشان مستحکم و آزاد بود.

 

کفراشی به اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درخصوص آبروبخشیدن آزادگان به اسلام، گفت: در بسیاری از کشورها که مورد هجوم قرار گرفته اند برای بازماندگان کشته شدگان تا چندین نسل، رفاه مهیا می شود اما در کشور ما به ایثارگران توجه کافی نشده است.

 

وی با اشاره به اینکه بیش از 130 هزار ایثارگر در آموزش و پرورش مشغول به فعالیت هستند، افزود: در این نهاد بیش از 5 هزار آزاده، 28 هزار جانبار و 14 هزار فرزند شهید در آموزش و پروش مشغول به فعالیت کاری و تحصیلی هستند.

 

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پروش  با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش برای اجرای قانون جامع ایثارگران در این وزارتخانه اعلام آمادگی کرده است، افزود: پس از آماده شدن آیین نامه قانون جامع ایثارگران؛ حقوق کارمندان آزاده آموزش و پرورش 25 درصد افزایش پیدا خواهدکرد.

 

امیر سرتیپ دوم ناصر براتی، جانشین لشکر 77 ثامن الائمه با بیان برخی دلایل وقوع جنگ تحمیلی،اظهار داشت: صدام با زیرپا گذاشتن قرارداد 1975 که مرزهای ایران و عراق را به ویژه در اروندرود مشخص می کرد خود باعث وقوع جنگ تحمیلی علیه ایران شد.

 

وی زیاده خواهی صدام را یکی دیگر ازدلایل وقوع جنگ تحمیلی عنوان کرد و افزود: صدام احساس می کرد که با توجه به وقوع انقلاب اسلامی، ایران از نظر سیاسی و اقتصادی در ضعف قرار دارد و از طرف دیگر خودش را در این زمینه های قدرتمند می دانست و با تحریک بعضی دشمنان در 31 شهریور سال 59 با لشکرهای متعددی قسمتی از خاک ایران را اشغال کرد.

 

براتی با اشاره به اینکه در زمان ریاست جمهوری بنی صدر، وی به نیروهای نظامی کشور اجازه اتحاد در برابر دشمن را نمی داد، گفت: بعد از فرار بنی صدر، امام خمینی(ره) از ارتش و به ویژه نیروی زمینی ارتش و سپاه خواست تا با هم متحد باشند و با به وجود آمدن این انسجام و همدلی، عملیات های متعددی به صورت مشترک توسط ارتش و سپاه انجام شد که در نهایت موجب پیروزی ایران در جنگ تحمیلی شد.

 

وی به مقایسه آمار اسرای ایران و عراق پرداخت و گفت: بیش از 42 هزار نفر از رزمندگان ایران به اسارت عراقی ها در آمدند که از این تعداد بیش از 6 هزار از اسرای ایرانی از بومیان منطقه بودند درحالیکه در آن زمان بیش از 75 هزار عراقی توسط نیروهای نظامی کشور به اسارت گرفته شده بود که تمامی آنها را نظامیان تشکیل می دادند.

 

جانشین لشکر 77 ثامن الائمه ادامه داد: در طول جنگ اکثر اسرای ایرانی جانباز بودند و این بدان معناست که رزمنده های ایرانی تا آخرین گلوله خود جنگیده اند و وقتی که دیگر کاری از دستشان بر نمی آمد عراقی ها موفق شدند آنها را به اسارت درآورند.

 

وی افزود: آمار اسرای ایرانی در زمان جنگ تحمیلی بسیار کمتر از 42 هزار بوده است اما رژیم بعثی عراق در شرایط صلح و بعد از امضای توافقنامه 598 بسیاری از رزمنده های ما را ناجوانمردانه به اسارت گرفت.

 

پایان پیام/

کد خبر 393930

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha