مساجد جبهه های فرهنگی هستند/ارزشهای دینی در تیررس دشمن

خبرگزاری شبستان: معاون فرهنگی، آموزشی وپژوهشی تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه امروزه دربرابر تهاجمات فرهنگی قرار داریم گفت: امروزه مساجد جبهه های مبارزه با تهاجمات فرهنگی در کشور هستند.

حجت الاسلام سیدحسین گلمیرزاده، معاون فرهنگی، آموزشی وپژوهشی تبلیغات اسلامی گیلان درگفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان گیلان با اشاره به فرارسیدن روزجهانی مساجد اظهارکرد: مکان‌ها‌ی مذهبی درتمام ادیان جایگاه تاثیرگذاری در فرهنگ جامعه دارند و مساجد دارای نقش پررنگ و تاثیرگذاری در فرهنگ اسلامی است.
 

وی با بیان اینکه ازصدراسلام تا کنون نقش مسجد جایگاه ویژه‌ای دربین مسلمانان داشت، گفت: آنچه درمساجد مهم است تبلیغ موضوع دینی و مذهبی به عموم است که در این زمینه ائمه جماعت ومبلغان دینی نقش ارزنده‎ای دارند.
 

حجت الاسلام گلمیرزاده به ائمه جماعت و مبلغان دینی اشاره و اذعان کرد: ائمه جماعت و مبلغان دینی خود باید در زمینه دینی کامل توجیه شده باشند وبه عملیاتی شدن ایمان داشته تا بتوانند به نحو مطلوب آن را به مخاطبین انتقال دهند.
 

معاون فرهنگی، آموزشی وپژوهشی تبلیغات اسلامی گیلان تصریح کرد: مسجد از دیر باز ایجاد شده تا معضلات فرهنگی عموم را حل کند و دین برای این آمده است که ازمعضلات فرهنگی پیشگیری کند.
 

وی مسجد را به جبهه فرهنگی تشبیه کرد و گفت: مسجد جبهه فرهنگی و کارش مبارزه فرهنگی است و فرمانده این جبهه نیز مبلغان دینی و ائمه جماعت هستند.
 

این مقام مسئول به تهاجمات فرهنگی غرب در کشور پرداخت و اذعان کرد: در دنیای امروز مهمترین برنامه ریزی دشمن در حوزه فرهنگ است که ارزش‌های دینی ادیان راهدف قرار داده است.


معاون فرهنگی، آموزشی وپژوهشی تبلیغات اسلامی گیلان اظهارکرد: ائمه جماعت و مبلغان دینی در مساجد برای گسترش مفاهیم دینی نیاز به حمایت و پشتیبانی از سوی هیئت امنای مسجد، بسیج مردمی و ادارات و نهادهای ذی ربط دارند تا برای رسیدن به هدف حاکمیت فرهنگ سعادت بخش اسلام در جامعه موفق باشیم.
 

حجت الاسلام گلمیرزاده به سه ویژگی مهم کار فرهنگی در مساجد پرداخت  و افزود: برنامه ریزی، سازماندهی و بروز بودن سه ویزگی مهم کار فرهنگی در مساجد امروزی است.
 

وی به برنامه ریزی و سازماندهی اشاره و تصریح کرد: امروزه سازماندهی و برنامه ریزی از رکن‌های مهم کار فرهنگی است اگر این دو مقوله نادیده گرفته شود به طور کلی کار فرهنگی بی‌ثمر خواهد بود.
 

حجت الاسلام گلمیرزاده گفت: محراب مسجد، محل برگزاری نمازجماعت، به معنی محل جنگ یعنی جنگ با باطل و کفر است.
 

وی افزود: جنگ درهر زمانی به گونه ای بوده است که امروزه به صورت فرهنگی در کشور ما بروز کرده و ما مسئولان امر باید هوشیار بوده تا با گرایش جوانان و نوجوانان به سوی مساجد آنهارا ازگزند آسیب‌های جنگ فرهنگی درامان نگه داریم.


پایان پیام /

 

 

کد خبر 395249

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha