به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از مرکز اطلاع رسانی سازان حفاظت محیط زیست، عباس رجائی در تشریح طرح نجات و احیای دریاچهها و تالابهای کشور، افزود: در واقع بخشی از این طرح به اکوسیستمهایی که حساس و شکننده هستند میپردازد و به مدیریت یکپارچه بر حوزههای آبریز، تالابها و تخصیص آب به بخشهایی مانند کشاورزی، صنعت و محیط زیست اشاره دارد.
نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بدونشک زمانی که تالابها و دریاچههای کشور در حالت بحرانی و شکننده قرار دارند باید شرایط به سمت و سویی رود تا بتوان آب مناسب را به این منابع تخصیص و آنها را از حالت بحرانی خارج کرد.
این نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان اینکه رسیدگی به وضعیت دریاچه ارومیه در طرح یاشده آمده است، یادآور شد: در این موضوع دولت مکلف شده تا شرایط بهبودیافتهای را در منطقه ایجاد کند به گونهای که بتوان به خوبی دریاچه ارومیه را حفظ کرد.
وی درباره بارمالی این طرح، با تاکید بر اینکه این طرح بازیابی کمهزینهای دربردارد، افزود: در این طرح پیشبینی شده تا از فعالیتهایی که مخل محیط زیست است جلوگیری شود و اگر خسارتهایی به آن وارد شد جریمههایی برای متخلفان درنظر گرفته شود.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: از سویی دیگر صندوق ملی محیط زیست نیز منبع مالی است که برای اجرای این طرح درنظر گرفته شده، همچنین هدایا و کمکهای مالی و بینالمللی در مورد مسایل محیط زیست نیز میتواند بخشی از منبع مالی اجرای این طرح را تامین کند.
پایان پیام/
نظر شما