حجت الاسلام محمد ابراهیم سلطانی، مدیر حوزه های علمیه استان البرز در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری شبستان در البرز در خصوص ویژه برنامه های سال جدید تحصیلی حوزه های علمیه در استان البرز، گفت: مهارت افزایی و دانش افزایی یکی از مهم ترین برنامه ها و اولویت های حوزه های علمیه است، و در این راستان برنامه ریزی و کلان نگری شده است.
سلطانی افزود: به منظور نظم حوزه های علمیه ایتان تا به امروز با حضور اعضای شورای استانی از 2 سال گذشته، طی 2 دوره 36 جلسه و 136 مصوبه داشته است.
این مسئول ادامه داد: دور دوم شورای استانی با حضور آیت الله همدانی، نماینده ولی فقیه در البرز طی 6 جلسه به تصویب 34 مصوبه رسیده است.
وی اظهار کرد: مهم ترین نیاز طلاب حوزه های علمیه استان البرز، بحث زیرساخت های مدارس است، به خصوص با توجه به درخواست بالای علاقمندان که به دلیل کمبود جا اجبارا از پذیرش آنان خودداری شده است.
به گفته سلطانی از مهم ترین نیازهای آموزشی طلاب استان، امکان تدریس دروس فقه خارج و سطح چهار حوزه است.
وی با تامل بر این مهم که در حال حاضر 10 مدرسه در سطح استان در حال فعالیت هستند، تصریح کرد: نیاز امروز استان البرز به 20 هزار طلبه است، در حالی که 10 مدرسه حوزه استان از نظر زیرساختی وضعیت نامطلوبی دارند.
وی با تاکید بر پتانسیل های معنوی و بالقوه استان البرز در شهرستان های مختلفی همچون طالقان و اشتهارد گفت: شیخ مرتضی طالقانی، شهید ثالث و آیت الله اشتهاردی از مهم ترین نمونه های برجسته خروجی های حوزه های علمیه هستند که ساکن این استان بوده اند، از این رو می توان گفت استان از قابلیت های منحصر به فرد و پتانسیل های بالایی برخوردار است.
این مسئول، اعزام 51 روحانی به روستاهای محروم البرز، استقرار 58 روحانی در مدارس آموزش و پرورش استان و اجرای طرح تربیتی مبلغان اینترنتی با هزار عضو ، همچنین رایزنی با کانون های فرهنگی هنری مساجد را از جمله مهم ترین برنامه های حوزه های علمیه استان عنوان کرد.
وی ارتباط مداوم با مردم را یکی از اولویت های حوزه های علمیه دانست و اظهار کرد: یکی از مهم ترین برنامه های اجرایی فرهنگی استان، طرح فعال شدن وبلاگ هایی در فضای مجازی، همچنین رونمایی از سایت رضوان با هدف ارتباط موثر طلاب و مردم است.
وی در ادامه با انتقاد از عملکرد مسئولان اجرایی در خصوص نحوه عملکردشان نسبت به فراهم سازی زیرساخت های حوزه ها توضیح داد: متاسفانه مسئولین به نحو احسن به منظور ارتقاء حوزه ها تلاش نکرده اند، امروز ظرفیت نیاز استان بیش از 2هزار طلبه است در حالی که ما تنها در سال یکصد طلبه پذیرش می کنیم.
پایان پیام/
نظر شما