خسرو عقلی خسروشاهی، معاون اجرایی پژوهشکده مهندس پزشکی دانشگاه صنعتی شریف و مسئول کمیته ارزیابی و استعدادیابی همایش آموزش مهارت های کارآفرینی ویژه اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان در حاشیه این همایش گفت: برای ارزیابی و استعدادیابی افراد پنج محور را در نظر گرفته ایم.
وی افزود: توانمندی و آموزه های غربی، سطح بلوغ ایده، سطح بلوغ محصول، میزان تقاضای بازار و منابع مالی صرف شده برای محصول پنج محور برای ارزیابی و استعدادیابی است.
خسروشاهی ادامه داد: برای استعدادیابی و ارزیابی به دلیل وجود طرح های متعدد سه تیم با دو کارشناس تشکیل شد تا کارشناس های مرتبط با طرح ها ایده ها را ارزیابی کنند.
وی با بیان اینکه این اولین همایشی است که کانون فرهنگی هنری مساجد کشور برگزار می کند، اظهار کرد: تجارب خوبی را در اولین همایش به دست آوردیم، برای مثال کسانی که ایده نداشتند اما رزومه داشتند را هم در کنار کسانی که هم ایده و هم رزومه داشتند، ارزیابی کردیم و متوجه شدیم افرادی که هم ایده و هم رزومه دارند، موفق ترند و نباید افرادی که ایده نداشتند را ارزیابی می کردیم.
مسئول کمیته ارزیابی و استعدادیابی تصریح کرد: برای تعداد 90 نفر فراخوان ارسال کردیم که بالای 70 درصد جذب شدند.
وی با تاکید بر اینکه حمایت ها از ایده نباید صرفا مالی و پولی باشد، تکیه نداریم، اظهار کرد: بیشتر مباحث مربوط به توانمندی افراد مورد توجه ما است.
وی با بیان اینکه هنوز ایده ها پالایش نشده است، تصریح کرد: باید بر مدیریت کسب و کار، خلاقیت و بازار محصول توجه داشته باشیم تا محصول تولید شده به بازار عرضه شود.
وی تاکید کرد: کارآفرینی بخش جدیدی در کانون های فرهنگی هنری مساجد است که باید برای آن یک مدل بسازیم تا موفق شویم در غیر این صورت اگر در حد یک همایش بماند، موفق نمی شویم اما اکنون اطلاعاتی از افراد مستعد به دست آورده ایم، بنابراین باید مدل و الگویی برای کارآفرینی بسازیم.
وی با بیان اینکه شروع همایشی با عنوان کارآفرینی در کانون مساجد کشور خیلی خوب است، اظهار کرد: باید این همایش ها را جدی بگیریم و ادامه دار باشد. همچنین کمیته هایی برای ساخت مدل کارآفرینی در کانون مساجد تشکیل شود.
وی افزود: اگر مدل کارآفرینی در کانون فرهنگی هنری مساجد کشور درست شود و آن را در حوزه فرهنگ بیاوریم موفق خواهیم شد چرا که اکنون به نتایج خوب و ایده های زیادی از سراسر کشور به دست ما رسیده است که باید ادامه دار باشد.
وی پیشنهاد داد یک کارگروه دایم کارآفرینی باید در ستاد عالی مساجد کشور تشکیل شود.
پایان پیام/
نظر شما