به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، سالار عرفانی نسب، در این جلسه که امروز (29 اردیبهشت) با حضور اعضا در محل سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، گفت: آراسته شدن دانش آموزان به اخلاق حسنه یکی از سرمایه های جامعه اسلامی است که می تواند تضمین کننده آینده روشن باشد.
وی تربیت دینی و نهادینه کردن فرهنگ حجاب و عفاف را راه گشای جامعه به سوی حیات طیبه عنوان کرد و اذعان کرد: اگر حجاب از یک جامعه برداشته شود انسان به وادی خروج از انسانیت و به مراتب نازل تر از انسان سقوط خواهد کرد.
این مقام مسئول با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن، اذعان داشت: دشمنان اسلام و انقلاب با انواع ترفندها و اهداف پلید و با ترویج مدهای متنوع، تلاش می کنند تا حجاب را در جامعه کمرنگ کنند.
معاون پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استان کردستان اظهار داشت: بانوان با وجود حجاب در جامعه در تمام عرصه ها وارد شده و مهم تر از آن در برخورد جامعه با آنها پیش از آنکه به چشم تنها یک زن به آنها نگریسته شود به عنوان یک انسان با آنها برخورد خواهد شد.
عرفانی نسب، رعایت حجاب را نشانه شخصیت و عامل مصونیت بانوان عنوان کرد و افزود: پوشش چادر محدودیت نیست بلکه برترین حجاب است و بانوان را مانند دُری در صدف از چشم بیگانگان و نامحرمان محفوظ نگه می دارد.
وی افزود: سعادت و سلامت هر ملت و جامعه، بستگی به سالم بودن افراد جامعه دارد و هر قدر از سوی مردم دستورات دینی و اجتماعی در حوزه اخلاق رعایت شود، سلامت آن جامعه نیز افزایش می یابد.
معاون پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به اهمیت حجاب و عفاف در اصلاح جامعه و تهذیب نفس اظهار داشت: اگر همه ما به عنوان یک مسلمان به وظیفه خود در خصوص امر به معروف و نهی از منکر توجه کنیم قطعا جامعه به سوی رستگاری و معنویت پیش می رود.
عرفانی نسب افزود: نهادینه کردن فرهنگ اصیل حجاب و عفاف در بین روابط اجتماعی و الگو قرار دادن حضرت فاطمه الزهرا (س) به عنوان انسان کامل، مهم ترین عامل بالندگی انسان ها و در نتیجه جامعه است.
وی از انتخاب خادمین حجاب و عفاف در چهار محور ترویج، تبلیغ، تالیف و ایده پردازی در بین فرهنگیان و دانش آموزان خبر داد و در ادامه نحوه انتخاب خادمین حجاب وعفاف استانی مورد بررسی قرار گرفت.
پایان پیام/
نظر شما