قزلی: مکان جدید بنیاد شعر و ادبیات داستانی تا دو ماه آینده مشخص می‌شود

خبرگزاری شبستان: قزلی در پاسخ به شبستان درباره ساختمان جدید بنیاد گفت: تلاش خواهیم کرد با توجه به افزوده شدن دبیرخانه جوایز به بنیاد بتوانیم تا یکی دو ماه آینده این موضوع را حل کنیم.

به گزارش خبرنگار ادبیات شبستان، نشست خبری «سیدعباس صالحی» معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور وی و «محمودرضا برازش» مدیرکل دفتر امور چاپ، «علی شجاعی صایین» مدیر اداره کتاب و کتابخوانی ارشاد، «امیرمسعود شهرام نیا» مدیر مؤسسه نمایشگاه های فرهنگی، «نجفعلی میرزایی» مدیر خانه کتاب، «مهدی قزلی» مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی و «علی اصغر سیدآبادی» مدیر دفتر مطالعات صبح امروز 8 شهریور ماه در سالن شورای فرهنگ عمومی برگزار شد.

 

«مهدی قزلی» مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی در این نشست، طی سخنانی گفت: در حال حاضر دو ماه است که در بنیاد هستم؛ این بنیاد به دلیل تغییرات ساختاری و اینکه حوزه شعر نیز به آن اضافه شده است، کمی دچار رکود فعالیت شده بود، اما از پایان خردادماه در حال تثبیت وضعیت هستیم.

 

وی با اشاره به اینکه برگزاری جوایز ادبی جلال آل احمد و پروین اعتصامی و جشنواره شعر فجر به این بنیاد سپرده شده است، بیان کرد: مهمترین اولویت ما در بنیاد شعر و ادبیات داستانی، برگزاری خوب این سه برنامه است. در این خصوص و به منظور شفافیت جوایز ادبی، آیین نامه جدیدی برای جوایز جلال و پروین تدوین و همچنین هیات علمی جدیدی انتخاب کردیم. در خصوص جایزه جلال، در مرحله تصویب آیین نامه و انتخاب دبیر هستیم.

 

قزلی در ادامه به تشریح برنامه های این بنیاد در حوزه شعر و داستان پرداخت و افزود: از جمله برنامه های بنیاد در حوزه شعر و داستان، ثبت نام برای سفر به تبریز و مکران است، همچنین سلسله شب های شعر جریان ساز، ماهی یک بار برگزار می شود.

 

مدیرعامل بیناد شعر و ادبیات داستانی در پاسخ به سوال خبرنگار شبستان درباره مکان جدید بنیاد شعر و ادبیات داستانی گفت: در مورد مکان بنیاد فعالیت جدی و مستمری انجام شد. از ظرفیت وزارت ارشاد مکان‌های موجود بررسی شد ولی تا در ساختمان مستقر نشویم نتیجه قابل اعلام نیست. یک پیگیری جدی از سوی معاون فرهنگی در این زمینه وجود دارد اما تلاش خواهیم کرد با توجه به افزوده شدن دبیرخانه جوایز به بنیاد بتوانیم تا یکی دو ماه آینده این موضوع را حل کنیم.

 

وی در پاسخ که مبنی بر اینکه جوایز این دوره جایزه‌ جلال آل احمد و پروین اعتصامی چیست، گفت: در جایزه جلال آل احمد تنها در یک دوره به یک بخش 110 سکه داده شد در برخی دوره‌ها به دلیل کمبود منابع مالی و در برخی دوره‌ها به دلیل اینکه داوران اینگونه تشخیص دادند 110 سکه به صورت کامل پرداخت نشد. نظر ما بر این است که قانون اجرا شود و اگر به هر دلیل نتوانیم این قانون را اجرا کنیم در قانون بازنگری کرده و تصمیم درستی خواهیم گرفت. اما اینکه چه اتفاقی خواهد افتاد فعلا برایمان قابل بیان کردن نیست ضمن اینکه باید بگویم در بودجه بنیاد جوایز دیده نشده‌اند.

 

مهدی قزلی در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌های بیناد شعر و ادبیات داستانی در آینده بیان کرد: ما سلسله شب شعر را خواهیم داشت پیش از این شاعران یکی از کتابهای قدیمی خود را در کیفشان می‌گذاشتند و به شب شعرهای مختلف می‌رفتند و از همان کتاب شعرمی‌خواندند این اقدام مانع زایش جریان شعری می‌شد. ما سلسله جلسات شب شعر را در نظر گرفتیم که شرط اولیه‌اش تولید شعر جدید است و برای اینکه اعتبار داشته باشد و شعرا شرکت کنند دبیری برای آن انتخاب کردیم اولین این نشست‌ها همزمان با روز شعر و ادبیات فارسی به دبیری محمدعلی بهمنی خواهد بود.

 

پایان پیام/

کد خبر 397811

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha