به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مراسم تشیع و تدفین استاد جعفر خمامی زاده، رئیس انجمن مفاخر ادبی هنری گیلان که شب گذشته(8 شهریور) در سن 92 سالگی بر اثر کهولت سن دار فانی را وداع گفت، فردا(10 شهریور) ساعت 10 صبح از مقابل مجتمع فرهنگی و هنری خاتم الانبیاء(صل الله علیه و آله) انجام میشود.
محمدعلی نجفی، استاندار گیلان در پیام تسلیت خود به مناسبت درگذشت استاد خمامی زاده آورده است: درگذشت استاد فرزانه جعفر خمامي زاده از مشاهير گيلان موجب تاثر خاطر عميق اينجانب گرديد.
مرحوم خمامي زاده از مورخان وگيلان شناسان نامي كشور بودند که آثار گرانقدر و ارزشمندی از وی در اين زمينه برجای مانده است.
اینجانب فقدان این استاد و نویسنده شهیر را به خانواده محترم، اصحاب فضل و فضيلت و بخصوص شاگردان و تربيت شدگان آن استاد گرانقدر تسليت عرض ميکنم و و از درگاه ایزد منان علو درجات آن فقید سعید را مسألت میکنم.
همچنین مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان نیز با صدور اطلاعیهایی درگذشت این استاد فرزانه را تسلیت گفته است. در پیام فیروز فاضلی آمده است: در آوردگاه حق و باطل، بار دیگر روایتگری صادق از این عرصه، آسمانی شد؛ و اینک نامی نیک و سرمایه های بسیار انسانی و فرهنگی از وی بجای ماند.
خبر ناگوار درگذشت استاد «جعفر خمامیزاده» کام فعالان عرصه فرهنگ، به ویژه معلمان و پژوهشگران استان را تلخ کرد. اندیشمندی فاضل که سالها باید بگذرد تا همانندی چون او به منصه ظهور برسد.
ضمن اعلام همدردی با بازماندگان زندهیاد خمامیزاده، بدین وسیله فقدان این پژوهشگر برجسته گیلان را به اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه استان و بخصوص شاگردان و تربیت شدگان آن استاد گرانقدر تسلیت گفته و از کلیه عزیزان میخواهم تا در مراسمات تشییع، خاکسپاری و یادبود این اندیشمند فقید حضوری فعال داشته باشند.
گفتنی است، استاد جعفر خمامیزاده شب گذشته(8 شهریور) در منزل خود واقع در محله ساغریسازان شهر رشت در سن 94 سالگی بر اثر کهولت سن درگذشت. وی یکی از دانشمندان معاصر گیلان است که به مشاغل معلمی و دبیری اشتغال داشت. خمامیزاده تحصیلات ابتدایی را در مدرسه نمره یک واقع در محله خواهر امام کوچه مهن که مدیریت آن را اسماعیل پور رسول از پایهگذاران فرهنگ گیلان بهعهده داشت به پایان رساند.
استاد خمامیزاده دوره اول دبیرستان را در دبیرستان شاپور و دوره دوم را در دانشسرای مقدماتی رشت به پایان رساند. وی در سال 1327 از گیلان به دانشسرای عالی معرفی شد و در سال 1330 از دانشسرای عالی در رشته تاریخ و جغرافیا فارغالتحصیل شد.
معلمان جعفر خمامیزاده در دوران ابتدایی سید آقا بزرگ شوشتری بود و با عبا و عمامه سرکلاس حاضر میشد و یکی دیگر از دبیران وی در دوران دبیرستان سید محمد تائب بود. استاد جعفر خمامیزاده در دوران زندگی پر بار خود مطالعات بسیاری در زمینههای مختلف در عرصه گیلانشناسی انجام داد.
پایان پیام/
نظر شما