به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام و به نقل از روابط عمومی استانداری این استان، اسماعیل رستمی، در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر این استان، اظهار کرد: استان ایلام دارای منابع بسیار ارزشمند طبیعی، آثار باستانی و اماکن زیارتی زادی است که با ایجاد زیرساختهای لازم میتواند به یک ظرفیت قابل توجه در زمینه صنعت گردشگری کشور تبدیل شود.
وی، افزود: توسعه صنعت گردشگری مختص یک دستگاه خاص نیست و یک صنعت بین بخشی است، لذا باید تمام دستگاه های اجرایی و فرهنگی استان برای رونق این صنعت در استان بسیج شوند.
رستمی، تصریح کرد: تحقق اهداف صنعت گردشگری و جذب توریست به استان با توجه به گستردگی و سطح نیازها این حوزه، نیازمند تعامل، همکاری و همدلی تمام دستگاهها اجرایی استان و سازمان های دولتی در کنار بخش خصوصی است .
علی باقر نعمتی، مشاور ارشد گردشگری و دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور نیز در ادامه با اشاره به روند رشد جهانی صنعت گردشگری، گفت: در سال 92 حدود 4 میلیون 800 هزار نفر گردشگر وارد کشور شده اند که حدود 5 میلیارد تومان درآمد نصیب کشور شده است.
وی، افزود: صنعت گردشگری به عنوان صنعتی درآمدزا و اشتغالزا، نقش بسیار مهمی از لحاظ توزیع ثروت، رفاه و نشاط اجتماعی دارد.
دکتر نعمتی، با بیان اینکه هر هفت نفر گردشگر یک شغل ایجاد می کند، افزود: از هر 11 شغل یک شغل مربوط به صنعت گردشگری می باشد.
وی، بر ضرورت اطلاع رسانی و انعکاس ورود و حضور گردشگران از طریق رسانه ها تاکید کرد و افزود: رسانه ها با معرفی جاذبه های گردشگری استان و ایجاد ذهنیت مثبت در بین مسافران و گردشگران می توانند مردم را هم با ظرفیت ها و پتانسیل های اقتصادی استان و هم با فرصت های ورود به سرمایه گذاری آشنا سازند.
مشاور ارشد گردشگری و دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور در پایان، خاطرنشان کرد: ستاد اجرایی خدمات سفر مصوبه دولت است و دولت عزم جدی برای جذب گردشگر به کشور و استان دارد.
پایان پیام/
نظر شما