به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، دقایقی پیش مراسم عمامه گذاری هشت تن از طلاب مدرسه علمیه رضاییه تهران با حضور حجت الاسلام والمسلمین رشاد، تولیت و سرپرست حوزه علمیه رضاییه، اساتید، طلاب و جمعی از علمای تهران در شبستان این مدرسه آغاز شد.
برای بررسی و آشنایی با احساس و باور طلاب در هنگام عمامه گذاری با سه تن از طلاب این مدرسه گفتگویی داشتیم.
محمدمهدی علمدار، طلبه پایه ششم که از ابتدا در همین مدرسه شروع به تحصیل کرده است، گفت: وظیفه سنگینی را بر دوشم احساس می کنم و مدام از خود می پرسم آیا می توانم از عهده این وظیفه سنگین برآیم یا خیر. این طلبه 23 ساله با اشاره به اینکه بر اساس قانون مرکز مدیریت بعد از اتمام پایه پنجم می توان عمامه گذاری کرد، گفت: اگر امام زمان کمک کند انشاءالله می توانم سرباز خوبی برای ایشان و خدمتگزار مردم و اسلام باشم.
محمدمهدی علمدار با اشاره به اینکه چند ماهی است برای اقامه نماز لباس روحانیت را بر تن می کردم، اظهار داشت: حس خوبی از لباس موقت نداشتم اما الان که لباس دایم بر تن می کنم بسیار خوشحالم و دارای حس قشنگی هستم. وی با بیان اینکه من لیاقت هیچ یک از اوصافی که مردم برای ما به کار می برند مانند شاگرد امام صادق (ع)، سرباز امام زمان و غیره را ندارم، خاطرنشان کرد: روحانی باید بتواند با مهربانی و روی خوش پاسخگوی سوالات مردم باشد.
این طلبه که حس توأمان استرس و شادی را در چهره اش می توان دید، تأکید کرد: اخلاق به مراتب مهمتر از علم است یا اگر اخلاق نباشد اولا یک روحانی نمی تواند با مردم رابطه خوبی برقرار کند، ثانیا مردم نسبت به این لباس و این جایگاه بدبین می شوند.
امیرحسین صادقی، طلبه پایه هشتم یکی دیگر از طلابی است که امروز ملبس می شود او نیز تاکید کرد که استرس دارد و اضطراب و البته خوشحال نیز بود. وی ادامه داد: حس این لباس و جایگاه روحانیت بسیار سخت است اما خوشحالم که در سال هشتم حضورم در حوزه و در میلاد هشتمین امام (ثامن الحجج) ملبس می شوم.
امیرحسین ابراز امیدواری کرد با یاری و اهل بیت سرباز خوبی برای امام زمان (عج) باشد و اینکه عاقبتش ختم به خیر شود. امیرحسین صادقی متولد 1365 از خدا خواست سرباز مفیدی برای دین باشد و اینکه هر طلبه ای بداند مسئولیتش با پوشیدن این لباس بیشتر و بیشتر می شود.
وی در پایان تاکید کرد: مطمئنا خود لباس روحانیت حفاظ و حصاری برای اجتناب از گناه است و بنده خدا را شاکرم که در این راه قرار گرفته ام.
سومین طلبه ای که در روز ملبس شدنش با ما همکلام شد مصطفی جهانی راد متولد 1363 است. وی در ابتدا گفت: دیشب خانمم به من می گفت مثل بچه اول ابتدایی شدی که تازه می خواهد لباس بپوشد و بسیار ذوق دارد.
وی ادامه داد: به خاطر پوشیدن این لباس و سربازی امام زمان استرس دارم و ترس از اینکه مبادا موفق نشوم. مصطفی با اشاره به اینکه من دانشجو بوده ام و کارشناسی مهندسی صنایع را از دانشگاه دولتی اخذ کرده ام اما هوای فکری دانشگاه مرا ارضا نمی کرد لذا با تمام سختی ها وارد حوزه شدم. وی با بیان اینکه امیدوارم بتوانم در این راه موفق باشم، گفت: به نظر بنده یک روحانی خوب باید هم فقیه باشد و هم خطیب خوبی البته فقیه شدن را بیشتر دوست دارم.
شایان ذکر است، مراسم عمامه گذاری طلاب مدرسه علمیه رضاییه همه ساله در صبح میلاد حضرت ثامن الحجج (ع) برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما