بررسی فقهی حقوقی میراث فرهنگی

خبرگزاری شبستان: میراث فرهنگی در ایران از موضوعات نسبتا جدیدی است که تا به حال ابعاد و زوایای آن از جهت فقهی شکافته نشده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا فجری، از محققان پژوهشکده فقه و حقوق از اجرای پروژه «بررسی فقهی حقوقی میراث فرهنگی» در این پژوهشکده خبر داد.

 

بنابر این گزارش، وی با اعلام خبر اجرای پروژه «بررسی فقهی حقوقی میراث فرهنگی» در پژوهشکده فقه و حقوق اظهار کرد: این پروژه توسط حجت الاسلام محسن فتاحی در حال انجام است.

 

وی ادامه داد: نگارش این پروژه به اتمام رسیده و اکنون در حال صفحه آرایی برای چاپ و انتشار است.

 

حجت الاسلام فجری در تبیین ضرورت انجام این پروژه تصریح کرد: میراث فرهنگی در ایران از موضوعات نسبتا جدیدی است که تا به حال ابعاد و زوایای آن از جهت فقهی شکافته نشده است. از این رو در واقعیت عینی و خارجی گاهی با مسائلی در این حوزه برخورد می کنیم که به واسطه روشن نبودن جایگاه آن در اندیشه اسلامی، آرا و انظار گوناگون و حتی متباینی درباره آنها اظهار می گردد.

 

وی یادآور شد: بنابراین چنانچه بخواهیم در سطح کلان و در مقام قانونگذاری از تشتت آرا اجتناب ورزیده و بر اساس مبانی فکری صحیح، سنجیده، مطابق اعتقادات اصولی خود، و به دور از الگوبرداری و تاثیرپذیری از اندیشه های بیگانه، در این وادی قدم نهیم، یک بررسی دقیق و پایه ای از موضوع، ضرورتی حتمیت می یابد.

پایان پیام/

کد خبر 400781

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha