سعید سعادتی، سرپرست معاونت طرح و برنامهریزی ستاد عالی کانونهای مساجد کشور از برگزاری سومین کنگره نخبگان روستایی از 26 تا 29 شهریور در مشهد مقدس خبر داد و به خبرنگار حوزه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان گفت: مخاطبان این کنگره که در رده سنی 20 تا 35 سال قرار دارند، بیش از 700 نفر از برگزیدگان روستا و عشایر را تشکیل می دهند.
وی بیان کرد: شرکت کنندگان در سومین کنگره نخبگان روستایی از فعالان 8500 کانون دارای اثر، ایده و تجربه موفق هستند که از سوی دبیرخانه استانی به این کنگره معرفی شده اند.
سعادتی شناسایی، ساماندهی و توانمندسازی برگزیدگان روستا و عشایر، شبکه سازی، هم افزایی، انتقال تجربیات برگزیدگان فرهنگی و هنری روستایی، بزرگداشت و تشویق و تکریم برگزیدگان روستایی و عشایری را از جمله اهداف برگزاری این کنگره عنوان کرد.
سرپرست معاونت طرح و برنامهریزی ستاد عالی کانونهای مساجد کشور با اشاره به اینکه این کنگره بهترین محفل برای معرفی سیاست های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ستاد عالی کانون های مساجد کشور است، تصریح کرد: تلاش شده است در این کنگره سیاست ها و برنامه ها به فعالان فرهنگی هنری روستاها منتقل شود تا آنها با این سیاست ها آشنا شوند و بتوانند به عنوان سفیران فرهنگی در روستاها این سیاست ها و برنامه ها را به بدنه مردمی در روستا منتقل کنند.
سعادتی خاطرنشان کرد: علاوه بر آن تلاش شده است که در این کنگره از ظرفیت ها و توانمندی های روستاها در حوزه فرهنگ و هنر بهره مند شویم، برنامه های سالانه آنها ارزیابی، بازنگری و بررسی شود زیرا که همفکری و هم اندیشی فعالان روستاها و بررسی وضعیت موجود آنها و ترسیم وضعیت فرهنگ و هنر روستا در ارایه راهکارهایی برای اقدامات تأثیرگذار موثر است.
وی با اشاره به اینکه در این کنگره تلاش می شود که فعالان روستاها با هم آشنا شوند و با یکدیگر تعامل داشته و تجربیات خودشان را به هم منتقل و از ظرفیت های هم استفاده کنند، اظهار کرد: مخاطبان این کنگره از ممتازان علمی، مذهبی، فرهنگی، هنری، پژوهشی، آموزشی، فناور آوری، رسانه های دیجیتال، اقتصاد و فرهنگ روستا و کار آفرینی هستند که برای این کنگره انتخاب شده اند.
سرپرست معاونت طرح و برنامهریزی ستاد عالی کانونهای مساجد کشور با اشاره به برنامه های در نظر گرفته شده برای شرکت کنندگان در این کنگره تصریح کرد: همایش، کارگروه های مشورتی و تخصصی از جمله برنامه های این کنگره است که برای شرکت کنندگان کنگره نخبگان روستایی و عشایری در نظر گرفته شده است. علاوه بر آن تلاش شده است در این کنگره و در قالب کارگاه ها ظرفیت ها و آسیب های فرهنگی روستاها تبیین و مورد بررسی قرار گیرد.
وی برگزاری برنامه فرهنگی هنری، مسابقات، زیارت حرم رضوی، پیمان با شهدا و ترویج سبک زندگی دینی را از برنامه های جانبی این کنگره نام برد.
پایان پیام/
نظر شما