خواهان مشارکت هنرمندان در توانمندسازی افراد آسیب‌دیده هستیم

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان بهزیستی کشور در آستانه برپایی نخستین جشنواره تئاتر خیابانی طلوع امید سازمان بهزیستی گفت: تئاتر میدانی بدون مراجعه به سالن و خرید بلیت می‌تواند تاثیرات مثبت و مستقیمی بر ارتقای سطح دانش عمومی و نشاط اجتماعی افراد فراهم آورد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل، «همایون هاشمی» رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تدوین و بازنگری برنامه راهبردی سازمان و توجه ویژه به مقوله توانمندسازی و سعی بر خروج مددجویان توانمند شده از چرخه حمایتی، گفت: ضمن شیوه‌های مختلف توانمندسازیی اقتصادی و جسمانی بعد روانی نیز مورد توجه می‌باشد؛ لذا افتتاح خانه فرهنگ و هنر سازمان بهزیستی کشور به عنوان جایگاهی برای ارتقای سلامت روانی افراد تحت پوشش، پایگاه هنرمندانی است که در محرومیت‌زدایی و توانمندسازی سهیم شده‌اند و یا علاقه‌مند به مشارکت هستند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه استعدادهای هنری فراوانی در میان جامعه هدف وجود دارد، افزود: امیدواریم با همت جامعه هنری این استعدادها شکوفا و محقق شود؛ چراکه معتقدیم با زبان هنر می‌توان مفاهیم مختلف خدمات بهزیستی را به جامعه منتقل کرد و برگزاری دوره‌ای جشنواره‌های مختلف در انتقال این مفاهیم در فضایی رقابتی به بهترین شکل ممکن کمک می‌کند.

وی، ادامه داد: سعی بر آن است براساس نیاز تخصصی این سازمان، از شیوه‌های مختلف و نوآورانه برای رسیدن به اهداف عالی سازمان قدم برداریم؛ چنانکه اکنون در خصوص برگزاری جشنواره تئاتر خیابانی به صورت مستمر و هدفمند برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته است؛ چراکه تئاتر خیابانی به سبب ارتباط بی‌واسطه با تماشاگر، یشترین تأثیر را می‌گذارد.

هاشمی تصریح کرد: با اجرای تئاتر خیابانی و شورایی برآنیم تا از کاستی‌ها و نواقص در حوزه اجتماعی بکاهیم و این مفاهیم را به بهترین و درست‌ترین شیوه ممکن توسط هنرمندان عرصه تئاتر در سطح جامعه منتقل کنیم؛ اکنون نیز بررسی‌های صورت گرفته حاکی از استقبال مطلوب مردم و جامعه هنری از این امر بوده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور اولویت دولت تدبیر و امید را موضوع به‌زیستن آحاد جامعه برشمرد و افزود: شناخت عمیق و مراجعات مردم برای استفاده از خدمات بهزیستی نشان از انجام وظیفه مطلوب این سازمان است؛ اما با زبان هنر نیز باید خدمات و مفاهیم به‌زیستن را به جامعه منتقل کرد.

وی در پایان به هم‌گرایی دستگاه‌ها با یکدیگر، پرهیز از موازی‌کاری و  پرداختن به اولویت‌ها و هدف‌های مشترک و همسو در حوزه مسائل اجتماعی اشاره کرد و یادآور شد: تئاتر میدانی بدون مراجعه به سالن و خرید بلیت می‌تواند تأثیرات مثبت و مستقیمی بر ارتقاء سطح دانش عمومی و نشاط اجتماعی افراد فراهم آورد.

 پایان پیام/

  

 

کد خبر 404061

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha