به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، محمدحسین اصغریان، معاون برنامه ریزی استانداری گیلان عصر امروز(31 شهریور) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با محوریت سرشماری کشاورزی گفت: طرح سرشماری کشاورزی از پنجم مهر همزمان با سراسر کشور در گیلان آغاز شده و تا 18 آبان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه در گیلان 653 نفر درگیر طرح آمارگیری هستند، افزود: 323 آمارگیر در عرصه میدانی حضور داشته و مابقی نیز عملیات پشتیبانی این طرح عظیم را عهده دار هستند.
اصغریان با تصریح اینکه اطلاعات و دادهها پایه هر نوع برنامه ریزی در کشور است، اظهار کرد: بخش کشاورزی به واسطه اینکه نقش موثری در تولید ناخالص ملی و امنیت غذایی دارد، بسیار مهم و حیاتی است.
وی ادامه داد: اطلاعات ما در این حوزه مبنای تصمیم گیری مسئولان است و هرچقدر اطلاعات دقیق تر باشد به همان نسبت تصمیمات اتخاذ شده نیز موثرتر و کاربردیتر خواهد بود.
معاون برنامه ریزی استانداری گیلان، با بیان اینکه سرشماری کشاورزی یکسال به تاخیر افتاده اما در این مدت طرح به صورت آزمایشی در چند نقطه اجرا و مشکلات آن برطرف شد، افزود: برای نخستین بار انجام سرشماری با ابزار تبلت انجام میگیرد و اطلاعات سریع تجزیه و تحلیل شده و تا پایان سال منتشر میشود.
وی با اشاره به شبهه ابجاد شده در ذهن برخی از کشاورزان مبنی بر ربط این سرشماری با دریافت یارانه اذعان کرد: این اطلاعات به هیچ عنوان به سازمان هدفمندی یارانهها لینک نشده و مورد تائید نیست.
اصغریان اضافه کرد: همه کسانی که یارانه بگیر بخش کشاورزی هستند یارانه آنها ادامه یافته و قطع نخواهد شد.
وی از کشاورزان خواست تا اطلاعات صحیح را در اختیار آمارگیران قرار دهند.
ماموران آمارگیر ملبس به جلیقههای سرمهایی با آرم سرشماری هستند
در ادامه وحید طیفوری، مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات استانداری گیلان و قائم مقام مدیر اجرایی سرشماری کشاورزی استان با بیان اینکه گیلان آمادگی کامل برای اجرای این طرح بزرگ را دارد، از مردم و کشاورزان خواست تا با مامورین آمارگیری همکاری لازم را داشته و اطلاعات صحیح را ارائه دهند تا بتواند در تحول اقتصادی استان موثر باشد.
وی با بیان اینکه ماموران آمارگیر ملبس به جلیقههای سرمهایی با آرم سرشماری هستند، افزود: این افراد دارای کارتهای شناسایی عکس دار با هلوگرام بوده و با ابزار تبلت سرشماری را انجام میدهند.
طیفوری استفاده از تبلت را یک نوآوری در سرشماری دانست و گفت: در این سرشماری 9 رشته فعالیت شامل زراعت، دامداری سبک و سنگین، پرورش کرم ابریشم، زنبوز عسل، مرغ صنعتی و غیره مورد سرشماری قرار میگیرد.
پایان پیام/
نظر شما