350 کانون فرهنگی هنری در مصلی های سراسر کشور راه اندازی شده است

خبرگزاری شبستان: معاون اداری مالی و امور استان های ستاد عالی کانون های مساجد گفت: هم اینک 350 کانون فرهنگی هنری در مصلی های سراسر کشور راه اندازی شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از هرمزگان، عبدالحسین آل محمد، معاون اداری مالی و امور استان های ستاد عالی کانون های مساجد در اولین جلسه هیات نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب گفت: هم اینک 350 کانون فرهنگی هنری در مصلی های سراسر کشور راه اندازی شده است.

 

وی افزود: در حال حاضر 19 هزار کانون فرهنگی هنری در مساجد کشور تاسیس شده که از این تعداد 660 کانون در 24 رشته از جمله رشته های قرآنی، پژوهشی، مهدویت و نماز به صورت تخصصی فعالیت دارند.

 

آل محمد اضافه کرد: 80 باب از این کانون ها نیز در مساجد دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور ایجاد شده اند.

 

وی ادامه داد: هم اکنون 180 خانه دیجیتال در کانون های فرهنگی و هنری مساجد  فعال هستند که  تا پایان سال جاری تعداد آنها به 280 مرکز می رسد.

 

معاون اداری مالی و امور استان های ستاد عالی کانون های مساجد کشور با بیان اینکه تعالی و توسعه فرهنگ در روستاها را یکی از سیاست های مهم این ستاد برشمرد و گفت: هشت هزار و 500 کانون فرهنگی هنری در مناطق روستایی کشور خدمات متنوعی را به جامعه هدف ارائه می کنند.

 

وی در ادامه عنوان کرد: در برنامه پنجم توسعه مقرر شده تا برقراری عدالت فرهنگی در دستور کار کانون‌های فرهنگی هنری مساجد قرار بگیرد و در کنار آن جذب جوانان به مساجد صورت بگیرید همچنین در ادامه بندی از ماده ششم قانون این برنامه آماده است که باید یک چهارم روستاها و شهرهای کشور دارای کانون فرهنگی مساجد باشند.

 

آل محمد افزود: براساس برنامه ریزی صورت گرفته، تعداد کانون های فرهنگی هنری مساجد تا پایان سال جاری به 20 هزار کانون می رسد و این رقم تا پایان سال 94 به 22 هزار کانون خواهد رسید.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر جلب مشارکت های مردمی در راستای تقویت و تجهیز کانون های فرهنگی هنری مساجد تاکید کرد و گفت: کانون فرهنگی هنری، تشکلی مردم نهاد است و باید با مشارکت مردمی فعالیت کند.

 

معاون اداری مالی و امور استان های ستاد عالی کانون های مساجد کشور با بیان اینکه بحث موازی کاری در حوزه مساجد در حال بررسی و کار کارشناسی است، بیان کرد: برخی از این موضوعات محضر مقام معظم رهبری مطرح شده و احتمالا سازمان جدیدی برای مدیریت امور فرهنگی حوزه مساجد تشکیل شود.

 

آل محمد با اشاره به فعالیت های کانون فرهنگی هنری امام المنتظر با همکاری مردم روستای کردر در راستای عمق بخشی به فرهنگ و معارف اهل بیت، گفت: این روستا به لحاظ فعالیت های بی نظیر مردمی در دهه کرامت، نه تنها در استان هرمزگان بلکه در سطح کشور به عنوان یک الگو مطرح است.

 

وی همچنین به برگزاری سه دوره کنگره بین المللی امام سجاد(ع) در هرمزگان اشاره کرد و اظهار داشت: استان هرمزگان با برگزاری این رخداد مهم در حوزه فرهنگی، مورد توجه ویژه مسئولان بالادستی قرار گرفته است.

 

پایان پیام/

 

 

 

کد خبر 404513

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha