رجوع به پیشینه فرهنگی و هنری، بهترین راه برای اصلاح سبك زندگی است

خبرگزاری شبستان: قزوه گفت: هر فرد ایرانی با مراجعه به پیشینه و مطالعه در اقوال و رفتار بزرگان قادر خواهد بود، مسیر درستی در ادامه راه زندگی خود ترسیم كند و نسبت به فرهنگ بیگانه غرب، بی‌توجه باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از حوزه هنری، علیرضا قزوه؛ مدیر مركز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری گفت: ادبیات و هنر ظرفیت‌های فراوانی برای ترسیم مدل مناسب زندگی هر ایرانی به دست می‌دهند و ما با توجه به پیشینه غنی ادبی كه به واسطه شاعران و ادیبان نامی ایرانی داریم تنها باید به آثار آنها در این راستا رجوع كنیم.


وی ادامه داد: حافظ، سعدی و مولانا و شاعران دیگر پارسی‌گوی، از دیرباز در قالب روایات شعری و ادبی خود، با توجه به اخلاق‌مداریشان، الگوهای مناسب و مؤثری را با موضوع سبك و شیوه زندگی سعادت‌بخش به مخاطبان خود در هر عصر و زمانی عرضه كرده‌اند كه خوشبختانه امروز نیز این سیر ادامه دارد.


قزوه گفت: به بركت طلیعه انقلاب اسلامی و پالایش این جریان اتفاقاً این مقوله، فضای معنوی و قدسی‌تری نیز به خود گرفته‌است و نفحات و انفاس متبرك دینی و قرآنی نیز در آنها دمیده شده و لذا از هر نظر برای اصلاح و یا تغییر و تحول سبك زندگی، بهترین مرجع محسوب می‌شوند.


این شاعر انقلابی تصریح كرد: قطعاً بسنده كردن به این مظاهر فرهنگی و هنری غنی ایرانی و استخراج مصادیق امروزی آن، نقشه مناسبی برای ادامه طریق هر فرد مسلمان ایرانی در راه سعادت بخش زندگی خود است و همانگونه كه بزرگان نظام و در رأس آنها مقام معظم رهبری، همواره توصیه كرده‌اند كه به فرهنگ و هنر و پیشینه تمدنی خود رجوع كنید و از تقلید كوركورانه فرهنگ غربی بپرهیزید، امروز وظیفه هر هموطن است كه تابع منویات معظم‌له باشد.


وی به برگزاری چهارمین جشنواره «عصر سوره» با موضوع سبك زندگی و خانواده، اشاره كرد و گفت: حوزه هنری از جمله پایگاه‌های فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی است كه با توجه به وظیفه‌ای كه در خود احساس می‌كند همواره در تفسیر و  اجرای درست موضوعات ارزشی و دینی سردمدار بوده است و امروز كه  با هجمه بی‌محابای فرهنگ غربی برای مخدوش كردن ارزش‌های انقلابی و اسلامی مواجه هستیم، با طرح موضوع سبك زندگی در قالب مجموعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری، درصدد است تا رسالت خود را در این امر خطیر به بهترین شكل ممكن به انجام برساند.


قزوه در ادامه گفت: موضوع سبك زندگی و اصلاح شیوه‌های نادرستی از آن كه متأسفانه براثر نفوذ فرهنگی غرب تا حدودی در جامعه متداول شده است، امری حیاتی است و باید این مهم را به گونه‌ای در همه عرصه‌های فرهنگی و هنری  مستحیل كرده و به عنوان خوراك مناسب در اختیار مخاطبان قرار دهیم كه امیدوارم  حركت‌های فرهنگی همچون جشنواره «عصر سوره» در تبیین سبك  زندگی ایمانی و دینی موفق باشد و این راه را تداوم بخشد.


مسئول بخش ادبیات و شعر چهارمین جشنواره «عصر سوره» در پایان گفت: مركز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری در سه روز برگزاری جشنواره،  برنامه‌های مختلفی را تدارك دیده است كه شعرخوانی شاعران  شاخص از جمله مهمترین آنهاست و برنامه‌ای هم اختصاص به شب شعر كودك و نوجوان داده‌ایم و در برنامه دیگر، جایگاه ادبیات داستانی در سبك زندگی را مورد تحلیل و بررسی قرار خواهیم داد و البته برگزاری برنامه ادبی «قول و غزل» نیز از جمله برنامه‌های این مركز در «عصر سوره» است.


یادآور می‌شود، چهارمین جشنواره «عصر سوره» 5 تا 7 مهر در حوزه هنری برگزار خواهد شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 404690

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha