دکتر عباسعلی واشیان معاون دانشکده سلامت و دین دانشگاه علوم پزشکی قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم با بیان این که مجوز تأسیس دانشکده سلامت و دین در دانشگاه علوم پزشکی قم در سال 1386 بوده است عنوان کرد: این دانشکده در پی ایجاد ارتباط بین حوزههای علوم پزشکی با حوزههای علوم اسلامی از جمله فقه پزشکی، فقه پرستاری و فقه مامایی و دیگر رشتههای علوم پزشکی میباشد.
معاون دانشکده سلامت و دین با بیان این که طب اسلامی از یکی از حوزههای طب سنتی است گفت: فعالیت دانشکده سلامت و دین، تبیین محتواها و مبانی و ارتباط تنگاتنگ نظام سلامت با آموزههای برگرفته از منابع دینی از جمله قرآن و عترت است.
وی اظهار داشت: رشتههایی که قرار است در این دانشکده تدریس و آموزش داده شود شامل قرآن، عترت و سلامت روان، قرآن، عترت و سلامت اجتماعی، دین و سلامت جسمی، الهیات و سلامت، اخلاق و سلامت و همچنین روانشناسی دینی است.
دکتر واشیان افزود: این دانشکده برای فعالیت نیاز به مقدماتی دارد که تعاملات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را با مراکز علوم اسلامی میطلبد.
معاون دانشکده سلامت و دین با بیان این که فرهنگسازی نظام سلامت از دیدگاه قرآن و عترت در جامعه امروزی قابل بررسی است ابراز داشت: جامعه ما از پایینترین سطح جامعه که شامل کودکان میشود تا سطوح بالای جامعه میتوانند از استانداردهای سلامت استفاده کنند.
وی عنوان کرد: این دانشکده افرادی را آموزش می دهد که وقتی در بدنه سلامت قرار میگیرند نگاه آنها به سلامت انسان نگاهی فراتر از غربی است، چون کتابهایی که پزشکان مطالعه میکنند ترجمه شده است وقتی به این اطلاعات، نگاه دینی اضافه میشود، نه فقط به جسم انسان بلکه به تمام ابعاد وجودی انسان توجه میکند.
دکتر واشیان با اشاره به این که این دانشکده از اساتیدی استفاده میکند که هم تحصیلات حوزوی و هم تحصیلات پزشکی داشته باشند خاطرنشان ساخت: تعداد این اساتید در کشور کمتر از تعداد انگشتان دست است و یکی از اهداف دانشکده سلامت و دین، پرورش اساتید در این دو حوزه است تا بتوانند آموزههای این رشته را در کل کشور گسترش دهند.
معاون دانشکده سلامت و دین در پایان گفت: رشتههای دانشکده سلامت و دین تبیین شده است و با سیر موافقتنامههایی که صورت گرفته است امید است این دانشکده هر چه زودتر اقدام به جذب دانشجو کند.
پایان پیام/
نظر شما