به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ الهام صباحی، مدیر بازارچه خیریه «مهر پائیزی» به خبرنگار شبستان گفت: در این بازارچه هفت غرفه به ارائه توانمندی های بانوان در عرصه هنرهای ویترای، خطاطی، نقاشی، زینت آلات دست ساز، معرق، چرم دوزی و اسباب بازی کودکان پرداخته است.
وی با بیان اینکه این بازارچه با هدف حمایت از کودکان نیازمند فعال شده است، اظهارداشت: هر غرفه داری 20 تا 40 درصد سود فروش آثار هنری خود را برای حمایت از کودکان نیازمند اهدا می کند.
صباحی، با بیان اینکه هر آثاری دارای قیمت مالی و همت عالی است، افزود: قیمت مالی مربوط به قیمت تمام شده آثار است و همت عالی نیز بسته به میزان کمک مردم برای کمک بیشتر برای تحقق اهداف جشنواره در نظر گرفته شده است.
مدیر این بازارچه به غرفه نقاشی کودکان نیز اشاره کرد و اظهارداشت: کودکان نیز پس از کشیدن نقاشی های دلخواه، آثار خود را به فروش می رسانند تا با دستان کوچک خود سهمی در این کار خیر داشته باشند.
وی توضیح داد: در آخرین روز پایانی این نمایشگاه، مبالغ جمع آوری شده و در قالب تهیه لوازم التحریر و همچنین شهریه دانش آموزان نیازمند هزینه می شود.
یاسمن احمدی مقدم، یکی از بانوان غرفه دار در این بازرچه که با هنر ویترای(نقاشی روی شیشه) در این کار خیر حضور یافته، به خبرنگار شبستان گفت: من از سال 80 در این حرفه مشغول به فعالیت هستم و تکنیک های مختلف نقاشی از جمله رنگ روغن، پاستل، آبرنگ و ... را کار کرده ام.
این بانوی توان خواه که خود زمینه ساز برپایی این بازارچه بوده است، در خصوص هنر ویترای توضیح داد: تزئین ظروف شیشهای با رنگ و نقاشی هنری است كه قرنها در میان ملل مختلف محبوبیت داشته و آثار متعدد و متنوعی از این هنر را میتوان در موزههای نقاط مختلف جهان یافت. گذشته از ظروف شیشهای شكیل با نقاشیهای حرفهای و یا كنده كاریهای پیچیده و ظریف كه از گذشتههای دور تا حال توسط هنرمندان چیره دست در این رشته آفریده شده گاه ایجاد طرحها و حتی خطوط ساده رنگی نیز میتوانند ظروف شیشهای بسیار ساده را به ظروفی زیبا و چشمگیر تبدیل كنند.
وی اظهارداشت: آراستن بطریها، لیوانها و ظروف شیشهای و همچنین آینههای كوچك و بزرگ با نقاشیهای ساده، كاری بسیار ساده است كه با یادگیری چند تكنیك ساده میتوان ظرف چند ساعت در منزل انجام داد.
احمدی مقدم، از برگزاری کلاس های آموزشی با حضور علاقه مندان به این هنر در آتلیه خود خبر داد و برنامه بعدی خود را برپایی نمایشگاه "هفت سین" به نفع کودکان نیازمند اعلام کرد.
وی با بیان اینکه اینگونه نمایشگاه ها و بازارچه های خیریه در شهرهای بزرگ بیشتر برگزار می شود و باید در شهرهای کوچک نیز بیشتر شود، اظهارداشت: مردم باید به این بازارچه ها عادت کنند چراکه ما مردمی بسیار مهربان و رئوف داریم.
سمیه سعادتمند، بانوی معرق کار بجنوردی نیز با ابراز رضایت و خشنودی از حضور در این کار خیر، به سابقه 13 ساله خود در این هنر اشاره کرد و گفت: در دهه 80 چندین نمایشگاه انفرادی داشته ام و امسال نیز سومین حضور نمایشگاهی را تجربه می کنم.
وی با اشاره به آثار تلفیقی هنر معرق با نقاشی کودک، اظهارداشت: هر کار هنری نیازمند خلاقیت است و من تلاش دارم در هر دوره ای بتوانم در این هنر خلاقیت را مدنظر داشته باشم و امیدوارم سال آینده بتوانم سبکی نو در حوزه معرق ایجاد کنم.
مهناز حافظی، دیگر معرق کار حاضر در این بازارچه نیز به خبرنگار شبستان گفت: حدود 15 سال سابقه فعالیت در این هنر را دارم و در حال حاضر علاوه بر حضور در نمایشگاه های مختلف به آموزش این هنر در بازارچه صنایع دستی در حسینیه جاجرمی های بجنورد مشغول به فعالیت هستم.
گفتنی است، بازارچه خیریه مهر پائیزی از هشتم تا دهم مهرماه از ساعت 9 الی 12 و 16 الی 20 در محل خانه فرهنگ شهرداری بجنورد آماده پذیرایی از عموم علاقه مندان است.
پایان پیام/
نظر شما