ارتباط امامان جماعت با کانون های مساجد باید افزایش یابد

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین خواستار ارتباط هرچه بیشتر امامان جماعت با کانون های مساجد شد و گفت: ائمه جماعات خود را از کانون های مساجد و پایگاه بسیج جدا ندانند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام علی رمضانی شب گذشته (9 مهر) در نشست کارگروه ویژه هم افزایی و ارتقای میزان مشارکت فرهنگی در مساجد که با حضور امامان جماعات و مدیران مسئول کانون های مساجد در دفتر امام جمعه قزوین برگزار شد، بیان کرد: با توجه به فرمایش رهبری در خصوص نقش امام جماعت، رکن رکین در مجموعه مسجد، امام جماعت است و می تواند بسیار تأثیرگذار باشد.

وی ادامه داد: مجموعه نرم افزاری مساجد در دست جوانان است و اگر نگاه رهبر در مجموعه مسجد تقویت شود، روحانیت توجه جدی تری داشته و در این بخش ها توسعه اندیشه ها را داشته باشند ما از این فضای رکود در مجموعه مساجد خارج می شویم و این جلسه نیز در همین راستا تشکیل شده است تا با همفکری کار تسریع یابد.

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین اضافه کرد: ائمه جماعات خود را از کانون های مساجد و پایگاه بسیج جدا ندانند زیرا خط مقدم آنها هستند و بین برخی امامان جماعات و کانون های فرهنگی هنری مساجد یک فاصله جدی وجود دارد و کار جمع کردن نیروی انسانی و رونق به فضای مسجد و نماز با تقویت این ارتباط محقق می شود.

وی افزود: این جلسه نیز برگزار شده تا ارتباط ائمه جماعات را با کانون های مساجد بیشتر داشته باشیم و به کار سرعت بخشیم و بر این اساس می توان چند کار را داشته باشیم، می توانیم بحث آموزش را به صورت اختصاصی در بحث کانون های مساجد داشته باشیم و یا اینکه کتابخانه های مساجد با نظارت امام جماعت هدایت شود و اقدام دیگر این است که می توانیم از امام جماعت بخواهیم که خود در بحث برنامه های اجرایی ورود یافته و مشارکت داشته باشد.

حجت الاسلام رمضانی با اشاره به اهمیت آموزش عنوان کرد: ما حاضر هستیم در حوزه آآموزش برای امام جماعت در بحث مبانی تقویتی مدیریتی و جذب جوانان، آموزش را داشته باشیم و اگر خیمه اصلی مسجد، امام جماعت در ابعاد مختلف تقویت شود همه بهره برداری می کنند و در واقع سرمایه گذاری برای یک نفر است ولی چندین نفر بهره برداری می کنند.

در ادامه کارشناس امور مساجد در استان قزوین اظهار کرد: پایگاه های بسیج، کانون های مساجد، امام جماعت و هیئت های مذهبی در فعالیت هایی که دارند همدیگر را دفع کرده و یا اختلاف سلیقه هایی دارند که لازم است شرح وظیفه برای همه اینها تهیه و تفاهم نامه ای رد و بدل شود که حدود و اختیارات هر یک مشخص شود.

حجت الاسلام محمد تقی بهبودی عنوان کرد: البته ما برای هیئت امنا و ائمه جماعات شرح وظیفه ای نوشته ایم که کامل نیست ولی می توان از این شرح وظیفه نیز استفاده کرد و در جلسات تغییراتی داد و اختیارات و شرح وظایف را مشخص کرد تا این مجموعه ها نهایت همکاری را با هم داشته باشند و مرجع رفع اختلافات نیز امام جماعت باشد.

گفتنی است در این نشست امامان جماعت و مدیران مسئول کانون های مساجد نظرات و پیشنهادات خود را در راستای تعامل همکاری هرچه بیشتر در مسجد مطرح کردند.

پایان پیام/

 

 

کد خبر 406825

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha