تفسیر قرآن مورد غفلت واقع شده است/تشکیل کمیته‌ایی واحد برای پیشبرد اهداف قرآنی

خبرگزاری شبستان: مدیر حوزه های علمیه گیلان خواستار تشکیل کمیته‌ایی واحد برای پیشبرد اهداف قرآنی در جامعه شد و گفت: نباید در امور قرآنی انحصاری کار کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام ولی عادلی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان امروز(15 مهر) در نشست ستاد عالی مسابقات قرآنی استان در استانداری گیلان با بیان اینکه اوقاف متولی برگزاری مسابقات قرآنی است، اظهار کرد: تعداد نفرات شرکت کننده در مسابقات قرآنی اوقاف در سال 92 به بیش از 60 هزار نفر افزایش یافت که امیدواریم این تعداد در سال جاری به بیش از 80 هزار نفر برسد.

 

وی با بیان اینکه برگزاری مسابقات قرآن در استان در واقع تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآنی است، افزود: برگزاری اینگونه مسابقات در عصری که دشمن با تمام قوا علیه ملت ایران وارد مقابله شده و سعی در ایجاد فحشا و فساد در جامعه دارد در ایجاد فضای معنوی بسیار حائز اهمیت است.

 

حجت الاسلام عادلی با اشاره به اهداف پنجگانه برگزاری مسابقات قرآن اوقاف اذعان کرد: اجرای رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر معرفی الگوها و قهرمانان قرآنی به جامعه، رشد و تعالی قرآن در جامعه، ارتقاء سطح فنی قرائت و حفظ قرآن، ایجاد رقابت سالم در بین جوانان و ایجاد فضای قرآنی در استان از اهداف است.

 

وی با بیان اینکه به مدت 17 سال استان گیلان فینالیستی در مسابقات قرآنی کشور نداشت، اذعان کرد: با تلاش‌های انجام شده و اعزام قاریان استان به کلاس‌های آموزشی در تهران توانستیم در سال گذشته 2  فینالیست را برای مسابقات اعزام کنیم.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان، ادامه داد: گیلان توانست در رشته حفظ کل در مقطع شکوفه‌ها در خواهران رتبه سوم و در حفظ 20 جزء در مقطع شکوفه‌های برادران رتبه چهارم و در رشته اذان در مقطع شکوفه‌ها رتبه پنجم را کسب کند.

 

وی با اشاره به کسب رتبه نخست استان گیلان در برگزاری مسابقات قرآنی از لحاظ فنی در سال گذشته تصریح کرد: پیش بینی می‌شود برای برگزاری مسابقات قرآنی بالغ بر 250 میلیون تومان هزینه نیاز باشد که نیازمند حمایت استاندار هستیم.

 

مفاهیم و تفسیر قرآن مورد غفلت است

در ادامه حجت الاسلام محمد لاکانی، مدیر حوزه‌های علمیه گیلان با بیان اینکه طی سالیان اخیر اقدامات خوبی در مباحث قرآنی صورت گرفت، افزود: متاسفانه مفاهیم و تفسیر قرآن مورد غفلت واقع شده و در این زمینه کاری صورت نگرفته است.

 

وی با بیان اینکه قرائت و تجوید در واقع مقدمه‌ای برای رسیدن به حقیقت قرآن است اظهارکرد: باید کمیته‌ایی در استان برای پیگیری مباحث قرآنی با حضور اساتید برجسته تشکیل شود تا بتوانیم تفسیر را که دنیایی از معارف است در مساجد رونق دهیم.

 

ضرورت تشکیل کمیته‌ایی واحد برای پیشبرد اهداف قرآنی در جامعه

همچنین حجت الاسلام جمال یاری، مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان نیز در این نشست با تاکید بر پررنگ تر شدن فعالیت‌های فرهنگ دینی به طور اعم و فرهنگ قرآنی به طور اخص، تصریح کرد: گیلان استانی با ظرفیت در مباحث قرآنی است و اساتید صاحب سبک و صاحب نظری در استان هستند که دارای جایگاه‌های کشوری بوده و باید از آنها بهره مند شد.

 

وی خواستار تشکیل کمیته‌ایی واحد برای پیشبرد اهداف قرآنی در جامعه شد و گفت: نباید در امور قرآنی انحصاری کار کنیم بلکه باید با همدلی و مشارکت با یکدیگر در جهت تحقق اهداف عالی قرآنی گام برداریم.

 

حجت الاسلام یاری با تاکید بر اینکه باید جلسات قرآنی مساجد را شناسایی کنیم خواستار برگزاری جشنواره قرآنی با مدیریت درست در سطح استان با کیفیت بالا با بهره گیری از این ظرفیت‌ها شد.

 

وی در ادامه با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی نحله‌های انحرافی در استان بیان کرد: 132 ساعت آموزش به مدت 11 ماه در گیلان انجام شد و باید مانند این کارگاه، کارگاه آموزش تفسیر قرآن را بریا طلبه‌ها و جوانان برگزار کنیم.

 

حجت الاسلام یاری با تاکید بر وجود خلاء در استان در مباحث تفسیر قرآن اظهارکرد: باید کمیته ایی تشکیل شده و در غرب و شرق و مرکز هم کمت ایی تشکیل داده و بر روی شیوه تفسیر و مفاهیم قرآن کار کنیم.

 

پایان پیام/

 

 

 

 

 

کد خبر 407909

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha