به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ماسال، عباس بایرامی، معاون اجرایی سپاه قدس گیلان ظهر امروز(15 مهر) دراولين نشست كارگروه تخصصي كشاورزي و منابع طبيعي كانون بسيج مهندسين كشاورزي ماسال اظهار کرد: دشمن و استکبار جهانی در طول 35 سال پیروزی انقلاب اسلامی همواره کشور ما را مورد تحریم قرار داده است.
وی افزود: دشمن با تحریم ایران در فکر این است که مردم ما را در تهیه ملزومات غذایی و کشاورزی تحت فشار قرار دهد.
معاون اجرایی سپاه قدس گیلان گفت: دشمن با استفاده از دو اهرم تولید و مصرف در بازار سرمایه به دنبال ضربه زدن به اقتصاد کشور ما است.
بایرامی با بیان اینکه مقام معظم رهبری تهدیدات دشمن در حوزه اقتصاد و تغییر فرهنگ مصرف را اولین بار در سال 86 متذکر شدند، تصریح کرد: ایشان به دفعات مکرر تقویت اقتصاد مقاومتی را گوشزد کردند و راه مقابله با دشمن را تقویت اقتصاد مقاومتی دانستند.
وی با بیان اینکه نیروهای انسانی هر کشور بزرگترین سرمایه های آن کشور هستند، خاطرنشان کرد: ایران دارای تعداد زیادی از فارغالتحصیلان رشته کشاورزی است که با استفاده از معلومات آن کارشناسان میتوانیم کشور خود را به شکوفایی برسانیم.
معاون اجرایی سپاه قدس گیلان با بیان اینکه در هشت سال دفاع مقدس کشور ما از هر نظر مورد تحریم دشمنان بود و سبب پیروزی ما در این جنگ ایمان و نیت خالص رزمندگان بود، اظهار کرد: امروزه باید با همان نیت خالص در برابر تحریم های دشمنان ایستادگی کنیم تا تحریم آنها در برابر ایستادگی ما بی اثر باشد.
بایرامی افزود: دشمن در تلاش است تا فرهنگ مصرف کشور را تغییر دهد و جامعه را به سمت مصرف گرایی سوق دهد تا در بخش کشاورزی کشور آسیب جدی ببیند.
وی گفت: در سالهای گذشته روستائیان مایحتاج زندگی خود را خود تولید میکردند در صورتی که امروزه اکثرا به صورت آماده و به دور از تولید تهیه میکنند.
معاون اجرایی سپاه قدس گیلان تصریح کرد: مسئولان مربوطه باید فرهنگ اقتصاد مقاومتی را در جامعه به خصوص در روستاها با آموزش کلاسهای ترویجی افزایش دهند تا آنها از تولید عقب نشینی نکنند.
در ادامه محمود قاسم نژاد، فرماندار ماسال گفت: با وجود اینکه بسیج در بخش کشاورزی ورود کرده است جای بسی خوشحالی است.
وی افزود: بسیج با سابقه درخشانی که در هشت سال دفاع مقدس دارد و خدماتی که به این کشور کرده، امید است که در بخش کشاورزی و اقتصاد مقاومتی هم همانگونه بدرخشد.
فرماندار ماسال تصریح کرد: این شهرستان دارای پتانسیلهای بسیار خوبی از جمله دامداری، کشاورزی و شیلات است که باید با استفاده از نیروهای انسانی فارغاتحصیل در بخش کشاورزی استفاده کرد و علم آنها را به کشاورزان ارائه داد تا ناظر پیشرفت، بهرهوری و تولیدات بیشتر این شهرستان در بخش کشاورزی باشیم.
قاسم نژاد خاطرنشان کرد: در راستای مکانیزه کردن کشاورزی مقاومتهایی را از کشاورزان شاهد هستیم که باید با مداومت در آموزش به کشاورزان، انها را نسبت به مزیت های اقتصادی این بخش آگاه سازیم.
وی اظهار کرد: باید با اموزشهای لازم به کشاورزان روشهای ارگانیک مبارزه با افات را ارائه داد تا از سموم و کود شیمیایی نامناسب که سبب انواع بیماری هایی سرطانی می شود، جلوگیری گردد.
پایان پیام/
نظر شما