آیه مباهله بالاتر از آیه غدیر شأن و جایگاه امیرالمومنین (ع) را وصف می کند

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام علم الهدی با بیان اینکه آیه مباهله بالاتر از آیه غدیر شأن و جایگاه امیرالمومنین (ع) را وصف می کند، اظهار داشت: بنا بر آیه مباهله خداوند علی (ع) را جان نبی و حسنین را پسران ایشان می خواند.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالهادی علم الهدی، استاد حوزه و امام جماعت مسجد مسجد الزهرا در جمع طلاب، روحانیون و نمازگزاران گفت: 24 و به قولی روز 25 ذی الحجه مصادف با روز مباهله است روزی که طی آن مسیحیان نجرانی به نزد پیامبر اسلام آمده و با ایشان درباره اعتقادات شان بحث نموده است.

 

وی ادامه داد: این مسیحیان پس از آنکه سخنان حق پیامبر اکرم (ص) را نپذیرفتند موضوع مباهله را مطرح کردند.

 

استاد حوزه با بیان اینکه در همین ارتباط آیه قرآن می فرماید مسیحیان و پیامبر اسلام جان ها، پسران و زن هایشان را برای مباهله در یک بیابان حاضر کنند، خاطرنشان کرد: مقرر شد این گروه با هم مباهله کرده و لعنت خدا بر دروغگویان باشد.

 

وی افزود: اسقف اعظم مسیحیان به سایر علمای مسیحی گفت اگر دیدید محمد (ص) با جمع کثیری می آید با او مباهله کنید اما اگر با نزدیک ترین افراد خود آمد از مباهله بپرهیزید. در روز مباهله پیامبر همراه با علی (ع)، فاطمه (س) و حسنین (ع) در موعد مقرر حاضر شد اما هرچه صبر کردند کسی نیامد، دلیل این امر آن بود که وقتی مسیحیان دیدند پیامبر اعظم با نزدیک ترین افراد خود آمدند مطمئن شدند که ایشان بر حق است لذا از مباهله پرهیز نمودند. حضرت محمد (ص) وقتی در آن بیابان بسیار گرم مطمئن شدند علمای مسیحی نمی آیند هوار بر علی و فاطمه کشیدند که در همین زمان آیه تطهیر انما یرید الله لیذهب انکم الرجس و یطهرکم تطهیرا نازل شد.

 

این کارشناس دینی با بیان اینکه آیه مباهله بالاتر از آیه غدیر شأن و جایگاه امیرالمومنین (ع) را وصف می کند، اظهار داشت: بنا بر آیه مباهله خداوند علی (ع) را جان نبی و حسنین را پسران ایشان می خواند.

 

وی خاطرنشان کرد: نزدیک به 300 آیه در قرآن کریم درباره اهل بیت (ع) نازل شده است که اگر حروف مقطعه را جمع کرده و تکراری ها را حذف کنیم این عبارت به دست می آید صراط علیون حق نمسکه.

 

حجت الاسلام والمسلمین علم الهدی در پایان با اشاره به اینکه اگر اهل کتاب خدا را یگانه بدانند و با شراب و خوک ارتباط نداشته باشند پاک خواهند شد، خاطرنشان کرد: آن گروهی که برای مباهله نزد حضرت محمد (ص) آمدند معتقد بودند عیسی پسر خداست و به تطلیف معتقد بودند این در حالی است که خداوند یگانه است و هیچ فرزندی ندارد.

 

پایان پیام/ 

کد خبر 410880

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha