به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، مراسم یادبود استاد ابراهیم پورفرزیب معروف به مولایی که به همت شورای عالی قرآن صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در حسینیه الزهرا (س) واقع در مجتمع امام خمینی (ره) محسن بادپا از شاگردان صدیق و باسابقه پدر قرآنی ایران ضمن خاطره گویی و بیان شخصیت و ویژگی های استاد گفت: مهمترین پیام استاد مولایی به ما شاگردان بازگشت به اصل یعنی قرائت قرآن بود، باید قرائت قرآن محور همه کارها قرار گیرد تا معنای آن و سپس عمل به آن محقق شود.
وی افزود: استاد مولایی دارای شخصیتی متواضع بودند چنانکه اگر شاگردان نیاز به احترام داشتند آنها را در کمال محبت می پذیرفت طوری با افراد جدید برخورد می کرد که آنها هم خود را از شاگردان استاد می دانستند.
بادپا عنوان کرد: اگر نیاز به آموزش و تعلیم بود در کمال فروتنی 30 شب ماه مبارک رمضان را پای رحل قرآن زانو می زد و با حوصله و صبر به شاگردان قرآن می آموخت. او هرگز دعوت قاریان را رد نمی کرد خاطرم هست زمانی شورای عالی قرآن نشستی با حضور اساتید و قاریان برجسته کشور و استاد مرحوم طوخی از اساتید برجسته کشور مصر برگزار کردیم. استاد مولایی علیرغم تحمل سختی های فراوان برای رسیدن به این برنامه آن را به جان خریدند و چون مراسم قرآن بود به احترام قرآن حاضر شدند.
بادپا عنوان کرد: او پرچمدار قرائت قرآن در کشور بود، پرچمی که همه اولیا زیر آن بودند با این حال همه را برای آموزش قرآن و قرائت آن دعوت می کردند.
وی تصریح کرد: جلسه قرآن استاد مولایی مانند بهشت بود بهشتی که آیات قرآن گل های آن بودند و استاد همچون کوه سفیدی با صلابت در صدر مجلس می نشستند و با پندها و آموزه های خود بارش رحمت بر سر شاگردان می ریخت. مهمترین پیام استاد مولایی به شاگردان توجه به قرائت قرآن، فهم معنای آن و عمل کردن به آیات الهی بود و عمل به قرآن را یک اصل و هدف می دانست. او نمی گفت قرآن بخوانید تا بفهمید او تاکید داشت پس از فهم و عمل به قرآن باز هم قرآن بخوانید مگر عمل به قرآن جز قرائت آن نیست همان طور که در آیات سوره مزمل اشاره شده هر آنچه می توانید قرآن بخوانید.
بادپا تصریح کرد: استاد مولایی قرائت قرآن را مقدمه و وسیله ای برای تفسیر و فهم آیات الهی می دانست و مهمترین هدف را عمل به قرآن معرفی می کرد.
وی افزود: 2 شخصیت برجسته که در کشور ما به قرائت قرآن اهتمام می ورزیدند یکی استاد مولایی و دیگری رهبر انقلاب است، خاطرم هست زمانی که استاد مولایی شاگردان خود را به سفر مشهد مقدس برد بهترین هدیه ای که پس از زیارت آستان امام رضا (ع) به شاگردان داد آشنایی با رهبر انقلاب بود، ایشان اولین بار ما را با آیت الله خامنه ای آشنا کرد. استاد مولایی سمبل عمل به آیه قرض الحسنه در قرآن کریم بود ایشان در راستای کمک و قرض الحسنه صندوقی راه اندازی کرده بودند و به مردم کمک می کردند.
وی خاطرنشان کرد: یاد و نام استاد مولایی هرگز از ذهن ها نخواهد رفت و تاکیدات ایشان مبنی بر استغفار در سحرگاه و خواندن نماز شب سرلوحه کارمان خواهد بود.
بنا بر این گزارش، مراسم یادبود استاد فقید مولایی با حضور جمعی از قاریان، اساتید و علمای کشور همچون استاد محمدرضا پورزرگری، استاد محسن بادپا، استاد میردامادی، استاد محمدحسین سبزعلی، استاد علی اکبر حنیفی، استاد شهریار پرهیزگار، حجت الاسلام شهیدی پور، استاد کریم منصوری، استاد حسین رستمی و دیگر قاریان این کشور برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، استاد کریم منصوری از قاریان بین المللی و برجسته کشورمان به تلاوت آیاتی از قرآن کریم پرداخت و در ادامه نیز استاد جمشیدی از مداحان و ذاکران اهل بیت (ع) مدیحه سرایی کرد.
گفتنی است، استاد فاطمی، از قاریان برجسته کشورمان که قرار بود در این مراسم حاضر شود پیامی ارسال کرد که در آن به مراسم یادبود استاد مولایی در کنار بارگاه امام رضا (ع) اشاره شد.
پایان پیام/
نظر شما