به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام عرفان از اساتید برجسته حوزه علمیه قم در جمع مبلغان طرح بصیرت عاشورایی با اشاره به آفتهای تبلیغ و ترویج فرهنگ عاشورایی گفت: یکی از مهمترین آفتهای کار مبلغین رها کردن درسهای عاشوراست حماسه، دانشگاه، تراژدی کربلا واقعه ای است که مرزهای جغرافیایی و تاریخی را درنوردیده است. عاشورا اکنون جاذبه بین المللی دارد و این عجیب است.
وی افزود: اکنون مسیحی ها وقتی دردشان علاج نمی شود در صفهای نذری امام حسین (ع) حضور پیدا می کنند و از این فضا به بیماران خود می دهند تا شفا پیدا کنند اکنون به واسطه توسعه فرهنگ عاشورا در حوزه های علمیه قم بیش از 100 کشور جهان طلبه دارند.
حجت الاسلام عرفان عنوان کرد: روزی امام جمعه مسجد نارمک خاطرهای را نقل کرد که شنیدنی است این شخص قبل از حادثه هجوم داعش در سوریه در این کشور حضور داشت و منتظر ایست اتومبیل برای رفتن به زیارت مرقد حضرت زینب (س) بود.
وی برای گرفتن اتومبیل می گفت: زینبیه راننده ای ایستاد و او را سوار کرد و به این شخص گفت: نگو زینبیه بگو سرور زنان حضرت زینب (س) این شخص پرسید ایا شما شیعه هستید راننده پاسخ داد من مسیحی هستم و هر وقت دچار مشکل می شویم بر سر دختر و همسرم چادر کرده و به حرم حضرت زینب می رویم و حاجت می گیریم.
حجت الاسلام عرفان عنوان کرد: اکنون به برکت قیام اباعبدالله حسین کشوری وجود ندارد که اقامه عزای عبدالله حسین نکند کربلا مرزهای تاریخی را رد کرده و این حرارت خاموشی شدنی نیست و هر چه تاریخ جلوتر می رود سوز این عزا تازهتر می شود. حادثه کربلا فتح اعتقادی جغرافیایی و تاریخی کرده است که مهمترین علت ان اخلاص عمل یاران اباعبدالله حسین است.
وی با اشاره به آفتهای اخلاص در عمل گفت: کسانی که به دنبال اخلاص هستند هرگز به دنبال نام نیستند همچون آیت الله بهجت کسانی که به دنبال نام و نشان باشند در کارشان موفق نمی شوند آفت دیگر اخلاص نام خواهی است که کارهای خیر تباه می کنند.
پایان پیام/
نظر شما