معرفی هدف قیام امام حسین(ع) برای تعامل و مذاکره، نادرست است

خبرگزاری شبستان: یک استاد حوزه و دانشگاه معرفی هدف قیام امام حسین(علیه السلام) را برای تعامل و مذاکره حرف نادرستی دانست و اظهار کرد: امام حسین(علیه السلام) در هیچ صحنه‌ای از زندگی خود و واقعه کربلا تن به ذلت نداد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت‌الاسلام سید کاظم میرحسینی اشکوری، استاد حوزه و دانشگاه در همایش عاشورا، شور و شعور که امروز( 3 آبان) در مجتمع فرهنگی هنری خاتم‌الانبیا(صل الله) در رشت برگزار شد، با اشاره به جایگاه عزاداری در سیره اهل بیت(علیهم السلام)، کلام امام و مقام معظم رهبری، اظهار کرد: فلسفه وجودی دین، هدایت و تربیت انسان است.

 

این استاد حوزه و دانشگاه، اهداف تربیتی، مبنا و اصول تربیتی و روش‌های تربیت را از موضوعات مهم در مسئله تربیت برشمرد و گفت: موعظه، تشویق، ترغیب و محبت از روش‌های تربیتی بوده که روش الگومدار از مهمترین روش‌های تربیتی است.

 

حادثه کربلا یک اتفاق ساده و معمولی نیست

وی با بیان اینکه اسلام برای برطرف کردن نیاز فطری انسان در توجه به الگو، اسوه‌های بزرگی را مانند رسول اکرم(صل الله)، حضرت علی(علیه السلام) و امام حسین(علیه السلام) معرفی کرده است، افزود: حادثه کربلا یک اتفاق ساده و معمولی نیست، نقشه راه و جهت‌گیری به سوی کمال است.

 

 حجت الاسلام میرحسینی اشکوری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در تبیین نقش الگویی امام حسین(علیه السلام)، خاطرنشان کرد: امام حسین(علیه السلام) نماد اسلام ناب محمدی(صل الله) و شاگرد ممتاز مکتب اسلام در میان بزرگان علوی(علیهم السلام) و فاطمی(سلام الله) است.

 

وی تاکید کرد: امام حسین(علیه السلام) مانند خورشید می‌درخشد و اگر کسی بتواند خود را در برابر این نور قرار دهد کار بسیار بزرگی برای خود انجام داده است.

 

این استاد حوزه و دانشگاه، با اشاره به اینکه اگر واقعه کربلا و اسوه‌گیری از آن نبود انقلاب اسلامی ایران پیروز نمی‌شد، گفت: امام خمینی(ره) معتقد است روش امام حسین(علیه السلام) در هر حرکت انقلابی در مکتب اسلام و مکتب‌های دیگر نقش داشته است.

 

وی تاکید کرد: امام خمینی(ره) در مبارزه با رژیم طاغوت به این دلیل نمی‌ترسید که مانند امام حسین(علیه السلام) می‌اندیشید و عمل می‌کرد.

 

امام حسین(ع) در سبک زندگی اسلامی نقش حیاتی دارد

این استاد حوزه و دانشگاه، با اشاره به تعبیر ثارالله از امام حسین(علیه السلام)، گفت: همانگونه که خون در بدن نقش حیاتی دارد، وجود امام حسین(علیه السلام) هم در سبک زندگی اسلامی و خدایی شدن نقش حیاتی دارد.

 

وی در بخشی دیگر از سخنان خود نسبت به خطر تحریف نقش الگویی امام حسین(علیه السلام) هشدار داد و گفت: مخالفین اسلام و ارزش‌ها در ابتدا ارزش‌ها را نسخ می‌کنند و اگر نتوانستند به مسخ و تحریف ارزش‌ها رو می‌آورند.

 

حجت الاسلام میرحسینی اشکوری، خطر دین‌داران مرتجع و ناآگاه و بی‌دینان مدعی دینداری را از تحریف‌کنندگان نقش الگویی امام حسین(علیه السلام) برشمرد و گفت: آفت غلو و زیاده‌گویی درباره اهل بیت(علیهم السلام) که در برخی مجالس عزاداری اتفاق می‌افتد بهانه به دست تکفیری‌ها و وهابیت می‌دهد.

 

عزاداری وسیله‌ای برای شناخت اهداف قیام امام حسین(ع) است

وی در ادامه عزاداری را وسیله‌ای برای بدست آوردن هدفی بزرگتر معرفی کرد و گفت: عزاداری وسیله‌ای برای شناخت اهداف قیام امام حسین(علیه السلام) است.

 

 این استاد حوزه و دانشگاه، یادآور شد: بی‌نمازی، بدحجابی و عدم رعایت مسائل شرعی با عزاداری برای امام حسین(علیه السلام) جور در نمی‌آید.

 

وی تولی بدون تبری را از دیگر آفات برای نقش الگویی امام حسین(علیه السلام) خواند و خاطرنشان کرد: مواضع حسینی‌ها در برابر استکبار جهانی، رژیم اشغالگر قدس و جنایتکاران عالم نشان می‌دهد که آنها در محبت به امام حسین(علیه السلام) صداقت دارند یا  تنها ادعای محبت دارند.

 

محبت بدون برائت از دشمنان اسلام محبت نیست

میرحسینی اشکوری با بیان اینکه محبت بدون برائت از دشمنان اسلام محبت نیست، گفت: شیعه حسین(علیه السلام) نمی‌تواند در برابرظلم بی‌تفاوت باشد چرا که امروزه معاویه و یزید وجود ندارند و مراد از لعن و نفرین در ادعیه و مشخصاً زیارت عاشورا لعن یزیدیان زمان است.

 

وی همچنین معرفی هدف قیام امام حسین(علیه السلام) را برای تعامل و مذاکره حرف نادرستی دانست و اظهار کرد: امام حسین(علیه السلام) در هیچ صحنه‌ای از زندگی خود و واقعه کربلا تن به ذلت نداد.

 

این استاد حوزه و دانشگاه، فلسفه قیام امام حسین(علیه السلام) را جهاد، مبارزه و مقاومت توصیف و تصریح کرد: کسانی که قیام امام حسین(علیه السلام) را مذاکره و تعامل معرفی می‌کنند از دین برای جبران و توجیه شکست در مذاکرات هزینه می‌کنند.

 پایان پیام/

 

 

 

 

کد خبر 412369

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha