به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، فرج الله خبیر، معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، امروز(10 آبان) در کارگروه تخصصی فرهنگی اجتماعی استان، واستار مشارکت جدی تر دانش آموزان در فعالیت های اجتماعی شد و گفت: دانش آموزان می توانند با ورود به فعالیت های اجتماعی در مسائلی همچون جلوگیری از اعتیاد، تبعات ماهاره ای و محیط زیست در استان مؤثر باشند.
وی با اشاره به سازماندهی دانش آموزان به گروه های کوچک و فعال در مدارس، باعث جلوگیری از انحراف آنها به سمت فعالیت های نامناسب و مخرب و آسیب های اجتماعی می شود، افزود: بر اساس آمارها امسال تعداد 920 هزار دانش آموز و 300 هزار دانشجو در حال فراگیری علم هستند که هر چه بیشتر به این قشر توجه کنیم می توان آینده روشنی برای آنها متصور بود.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، با بیان اینکه سازمان دانش آموزی می تواند در سازماندهی قشر عظیم دانش آموزان در جامعه موثر باشد، تصریح کرد: آسیب های اجتماعی بسیار زیادی در جامعه وجود دارد که می تواند دانش آموزان را به انحراف بکشاند و از این رو سازماندهی دانش آموزان می تواند در جلوگیری از این امر بسیار کمک کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به نزدیک بودن هفته کتاب و کتابخوانی، وضعیت مطالعه در استان را نامطلوب عنوان کرد و ادامه داد: متاسفانه هم اکنون کتاب نخواندن در خوزستان به گونه ای است که زنگ خطر این موضوع فرهنگی به صدا درآمده و در بررسی های صورت گرفته این امر به مرز هشدار رسیده است.
وی بر حمایت از طرح های شهرداری اهواز برای توسعه و گسترش کتابخوانی در بین مردم از طریق برگزاری مسابقات پیاده روی خانواده با موضوع کتابخوانی، قراردادن کتابخوان سیار در اتوبوس ها و به ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس برای توسعه کتابخوانی در بین دانش آموزان تاکید کرد و اذعان داشت: برنامه های پیشنهادی از سوی کتابخانه ها برای هفته کتابخوانی و لزوم همکاری ادارات و سازمان های مختلف با این نهاد قابل بررسی است.
خبیر، در خصوص اعتیاد و حمایت از معتادان، عنوان کرد: خانواده ها باید در این زمینه همکاری لازم داشته باشند و یکی از راه هایی که می توان برنامه ها را در زمینه ارتقای آگاهی عمومی اجرا کرد، سازماندهی جمعیت بزرگ دانش آموزی و دانشجویی و همچنین وجود تشکل ها و سازمان های مردم نهاد در بحث پیشگیری و درمان اعتیاد موثر است.
پایان پیام/
نظر شما