به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین، سالار قاسمی جلسه کمیته مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی بیان کرد: اگر نوجوانان و جوانان ما با آموزه های دینی آشنا شوند از بسیاری از آسیب های اجتماعی در امان خواهند بود و برای رفع آسیب های اجتماعی می توانیم با پر رنگ کردن فعالیت های فرهنگی و مذهبی و برقراری ارتباط درست والدین با مدارس، به موقع در راستای رفع و پیشگیری آسیب ها اقدام کرد.
وی ادامه داد: آنچه بیش از عملکرد و فعالیت ها مهم است، اجرای صحیح برنامه ها است، اگر اجرای برنامه ها با دقت بیشتری صورت بگیرد، اهداف لازم برای ایجاد جامعه ای اسلامی و ایرانی محقق خواهد شد و با اجرای برنامه ها، اطلاع رسانی و تعلیم و تربیت صحیح می توانیم در حوزه پیشگیری فعال تر و مؤثرتر اقدام کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین اضافه کرد: متولیان آموزش و پرورش باید در حوزه تعلیم و تربیت اسلامی کوشش وافری داشته باشند، جشنواره نوجوان سالم یکی از برنامه ها در این زمینه است که می توان ویژگی ها و خصوصیات نوجوان سالم را به همه دانش آموزان و فرزندان این مرز و بوم منتقل کرد.
وی خاطر نشان کرد: کارشناسان باید موضوعات آسیب های اجتماعی دانش آموزان در مدارس را احصاء کرده و با آگاهی کامل، مربیان و مشاوران در این زمینه ورود کنند.
قاسمی تصریح کرد: با بررسی و تبادل نظر برای رصد وضعیت آسیب های اجتماعی و رفتارهای پر خطر در مدارس و با آگاهی بخشی به موقع به تمامی دست اندرکاران تربیت و آموزش دانش آموزان، می توانیم اثرات منفی و آسیب هایی که دانش آموزان با آنها مواجهه هستند را به حداقل برسانیم و یکی از راه های آشنایی جامعه با آسیب های اجتماعی، برگزاری نمایشگاه های مختلف و متنوع است که می توان به خانواده ها اطلاعات و آگاهی های لازم را ارائه کرد.
وی یادآور شد: باید دانش آموزان به جایگاهی از آگاهی و اطلاعات برسند که خود آگاهانه با شناخت آسیب های اجتماعی، به سمت و سوی آنها گرایش پیدا نکنند و با شناخت ارزش ها و توانایی های خود، اعتماد به نفس در آنها ایجاد شود.
پایان پیام/
نظر شما