فرهنگسرای قرآن کریم در منطقه ارس به بهره برداری می رسد

خبرگزاری شبستان: پورمعین گفت: در راستای توسعه فعالیت های قرآنی مناطق آزاد کشور، فرهنگسرای قرآن کریم در منطقه ارس به بهره برداری می رسد.

محمدرضا پورمعین، دبیر شورای راهبردی قرآن در مناطق آزاد تجاری ـ اقتصادی با اشاره به سفر اخیر این شورا و آمادگی برای راه اندازی فرهنگسرای قرآن در منطقه ارس به خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: از زمان تشکیل شورای راهبردی قرآن در مناطق آزاد تجاری ـ اقتصادی، اعضای این شورا سفرهایی را به مناطق آزاد تجاری کشور انجام داده‌اند، از جمله سفرها می‌توان به سفر به منطقه آزاد ارس اشاره کرد.

 

وی افزود: در راستای توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی در مناطق آزاد شامل جزایر کیش، قشم، ارس، منطقه اروند شامل بخش آبادان و خرمشهر اخیرا طرح بهره برداری از  فرهنگسرای قرآن کریم در منطقه ارس مطرح شد.

گفتنی است ساختمان این فرهنگسرا معین شد که با تجهیزسازی آن امیدواریم طی مدت زمان کوتاهی به بهره برداری برسد.

 

دبیر شورای راهبردی قرآن در مناطق آزاد تجاری ـ اقتصادی اظهار کرد: جلسه هماهنگی توسعه فعالیت های قرآنی در منطقه ارس  با حضور معاونان فرهنگی و دبیرخانه شورای راهبردی توسعه قرآنی در مناطق آزاد روز شنبه 10 آبان برگزار شد که در آن اساتیدی همچون محمد بادپا و رحیم خاکی حضور داشتند.

 

پورمعین عنوان کرد:  ارایه برنامه های آموزشی در قالب کارگاه و موسسات قرآنی از دیگر اهداف این جلسه بود. در این جلسه امکانات و احتیاج‌های قرآنی منطقه در تحقیق میدانی و مصاحبه با نمایندگان محلی مورد شناسایی و بررسی قرار گرفت، همچنین مراسم و محافل قرآنی و شورای راهبردی و وظایف جدید این شورا در معاونت فرهنگی دبیرخانه معرفی و در انتها اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی در منطقه پیش‌بینی شد. این جلسه موضوع چگونگی توسعه فعالیت های قرآنی و توانمندسازی این برنامه ها به بحث و بررسی گذاشت.

 

شورای راهبردی قرآن در مناطق آزاد تجاری ـ اقتصادی عنوان کرد: منطقه ارس دارای استعدادهای بالقوه قرآنی از جمله علاقه‌مندی خانواده‌ها، عموم مردم و به ویژه مسئولان محلی، حمایت و پشتیبانی مدیرعامل منطقه و شخصیت‌های اعتقادی به فعالیت‌های فرهنگی، پیگیری و درایت مسئولان فرهنگی در منطقه، روحانیت همراه و معتقد به انجام کار فرهنگی در فرآیند فعالیت‌های منطقه آزاد، نزدیک بودن منطقه به شهر تبریز ــ مرکز استان آذربایجان شرقی به عنوان یکی از قطب‌های قرآنی کشور ــ، شرایط و امکانات مناسب محلی از جمله راه‌ها وسایل نقلیه و امامزادگان منطقه و مساجد فعال، داشتن مرز مشترک با کشورهای آذربایجان و ارمنستان و ضرورت پرداختن کار فرهنگی توسط مناطق آزاد، امکان امنیت سرمایه‌گذاری در سایه رفتارسازی فرهنگی به ویژه دینی و امکان استقرار استادان مجرب در منطقه است.

 

وی افزود: البته هم‌‌مرز بودن منطقه و مردم با کشورهای آذربایجان، ارمنستان و ترکیه به لحاظ بحث‌های رسانه‌ای و ماهواره‌ها، عدم حضور نیروی مجرب قرآنی از سال‌های قبل در منطقه، جدیدالتاسیس بودن منطقه که نیازمند کار ساختاری و پیگیری مستمر است و تلاش بیش از حد مهاجران و ساکنان برای فعالیت‌های صرفاً اقتصادی و کم توجهی به امور فرهنگی از ضعف‌ها و مشکلات این منطقه محسوب می‌شود.

 گفتنی است شورای توسعه فعالیت های قرآنی در مناطق آزاد به توسعه برنامه های جمعی همچون محافل انس با قرآن کریم، محافل آموزشی و غیره می پردازد.

 

پایان پیام/

کد خبر 414585

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha