به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد و به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی خراسان شمالی؛ محمد حسن علی نیا، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی در جلسه کارگروه گردشگري استان گفت: معرفي جاذبه هاي گردشگري يکي از مواردي است که همواره بر آن تأکيد داريم و بايد در اين زمينه از ظرفيت رسانه ها استفاده کنيم.
وی با اشاره به معرفي 23 روستاي هدف گردشگري در استان، اظهارداشت: 70 تا 80 درصد از روستاهاي استان قابليت جذب گردشگر را دارند و مي توان از ظرفيت آن ها استفاده کرد.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان شمالي نیز در اين جلسه گفت: 38 هزار تن پشم، 69 تن کرک و 78 تن موي بز در استان توليد مي شود و ميزان مواد اوليه مورد استفاده در بخش توليدات صنايع دستي 180 تن پشم، 12 تن کرک و 20 تن موي بز است.
محمد سويدانلويي، با اشاره به توليد سالانه 60 هزار تخته گليم در استان، با بيان اين که 95 درصد از اقلام اين صنعت به شکل وارداتي تأمين مي شود، ادامه داد: با احداث کارگاه نخ ريسي و رنگرزي در استان علاوه بر تأمين مواد اوليه مورد نياز استان، امکان صدور به استان هاي همجوار نيز وجود دارد.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالي نیز در این جلسه با بيان اينکه گردشگري استان مظلوم واقع شده است، تصريح کرد: بايد در حوزه گردشگري به شکل زيرساختي کار کنيم اين در حالي است که در زيرساخت ها و معرفي مناطق گردشگري هيچ کاري انجام نداده ايم.
یحیی نيکدل افزود: اگر گردشگري در استان رونق يابد درآمدزايي نيز ايجاد و موجب رونق استان مي شود.
دکتر براتيان، شهردار بجنورد نیز با اشاره به اينکه هيچ يک از سازمان ها و نهادها به تنهايي نمي تواند کاري انجام دهد و انجام تمام امور به هم افزايي نياز دارد، گفت: شهرداري به عنوان پشتيبان توسعه در هيچ يک از کارگروه ها حمايت نمي شود.
در اين جلسه مقرر شد بسته هاي تبليغاتي براي معرفي ظرفيت هاي گردشگري استان تهيه و همچنين با کليات طرح جامع گردشگري ايوب پيغمبر موافقت شد و فعاليت کارگاه نيمه سنگين رنگرزي در صندل آباد بجنورد نيز مورد بررسي قرار گرفت و مقرر شد ادامه و گسترش فعاليت اين کارگاه در جلسه اي بررسي شود.
پایان پیام/
نظر شما