به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجتالاسلام سید محسن شفیعی، رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان، عصر گذشته (4 خرداد) در همایش پوشش عفاف در دانشگاهها و شیوههای فرهنگی دعوت پیامبر و اهل بیت(ع) و مبانی پوشش در قرآن و عترت که در دانشگاه آزاد اهواز برگزار شد، گفت: حجابستیزی در کشورهای اسلامی هنوز در فهرست برنامههای آمریکاییها و صهیونیستها قرار دارد و قوانین موجود درباره حجاب باید بدون تعارف اجرا شوند.
وی با بیان اینکه اجرای قوانین مصوب جامعه در کنار کار فرهنگی برای حل مشکل بد حجابی در دانشگاهها لازم است، خاطر نشان کرد: بعضی از افراد در محیط دانشگاه نمیخواهند اقتضائات محیط دانشگاه را بپذیرند.
وی با بیان اینکه ایرانیان پیش از ظهور اسلام و آشنایی با آموزههای نبوی زنانی با حجاب و پوشش داشتند، بیان کرد: کشف حجاب در دوران حکومت رضاخانی در 17 دی 1314 رسماً اعلام شد و رئیس حکومت زن و دو دخترش را سر برهنه در مراسم رسمی شرکت داد، بر اساس اسناد و شواهد موجود مدیریت حجابزدایی در کشورهای اسلامی مستقیماً به وسیله سفارت بریتانیای کبیر انجام میشد.
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خوزستان افزود: محمدرضا پهلوی یکی از افتخاراتش را این میدانست که در دوران سلطنتش کشف حجاب را یک امر اختیاری بیان کرد، زنان نیز به اختیار خود حجاب را کنار زدند، این نکته ظریفی دارد که چادر را با احترام برداشتند و با یک برنامهریزی بیحجابی یک فرهنگ در جامعه شد.
وی اظهار داشت: از آن دوران دهها سال گذشته و حجابستیزی میان کشورهای اسلامی هنوز در فهرست برنامههای آمریکاییها و صهیونیستها قرار دارد، بعد از آن نیز آمریکاییها در منطقه با این استدلال که باید آزادی را به ارمغان بیاوریم در افغانستان و عراق حضور پیدا کردند.
وی با بیان اینکه در سال 57 موجی از انقلاب اسلامی ایجاد شد و امام خمینی ملت ما را به بازگشت به اسلام دعوت کرد، ادامه داد: انقلاب اسلامی و نهضت امام خمینی(ره) بسیاری از سنتهای فراموش شده را احیا کرد، امام جامعه را به اسلام فراخواند و این باعث پیروزی انقلاب شد.
حجت الاسلام شفیعی تصریح کرد: پس از گذشت انواع برنامههایی که علیه انقلاب اسلامی از جمله جنگ، محاصره اقتصادی و بیبند و باری انجام شد، دریافتیم که نباید از کنار این مسائل به سادگی گذشت و برای مواجهه با آنها باید برنامهریزی کرد.
وی عنوان کرد: متأسفانه در مواجهه با برخی معضلات اجتماعی به طور تکبعدی گاهی بحثی مطرح میشود، این گونه مواجه شدن فرصتهایی ارزشمند از ما گرفته است، یک وقت فریاد کار فرهنگی را سر میدهیم اما کار فرهنگی برای تعامل با آن بخشی است که دچار آسیب فرهنگی شده، اگر جریانی پشت صحنه وجود دارد، نمیتوان با کار فرهنگی برخورد کرد، گاهی به مقام دفاع از دانشگاه به گونهای صحبت میکنیم مثل اینکه در عرصه عفاف در دانشگاه مشکلی نداریم.
وی تأکید کرد: مسئولان نباید اجازه دهند حرمت دانشگاه ها لکهدار شود، وقتی مسأله یک بیماری پیش میآید، صدا و سیما موجی ایجاد میکند و نتایج حاصل میشود، آیا در حوزه مسائل فرهنگی نباید موجی را ایجاد کرد و به جامعه متذکر شد و به بخش عمده جامعه که به این اشکال تن میدهند رسیدگی کرد؟ آیا بخشهای تحصیل کرده نباید به مسئولیت خود در گسترش عفاف بپردازند؟ مگر میشود نقش اساتید دانشگاه را در نظر نگرفت؟
رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان با اشاره به اینکه در مسئله حجاب و عفاف در دانشگاهها بخشی از اشکال مربوط به عدم مهندسی در دانشگاه هاست، یادآور شد: برنامههایی را غیرفراگیر و غیرمدون جلو میبریم و زمانی که با اشکال مواجه میشویم آن را متوقف میکنیم، این یک مسئولیت الهی است.
وی بیان داشت: بر اساس تجربه در این سالها آزمودم هر جایی با قوانین اسلامی فاصله گرفتهایم، هزینه پرداخت کردهایم، امام خمینی(ره) فرمودند: «دانشگاه مبدأ سعادت و شقاوت یک جامعه است» این فرصت را باید به عنوان امکانی برای سعادت جامعه نگاه کنیم، باید قوانین اجرا شوند، تعارف در اجرای احکام الهی نباشد و خانوادهها و رسانهها به وظیفه خود عمل کنند.
پایان پیام/
نظر شما