چه کسی نامه اوباما به رهبر ایران را فاش کرد؟

خبرگزاری شبستان:برای دولتی که تاکید بسیار زیادی بر تنبیه و مجازات «افشاکننده» های اطلاعاتی دارد،بسیار جالب است که افشای سریع اطلاعات وقتی نوبت به مسائل مربوط به رژیم صهیونیسیتی میرسد چقدر راحت انجام می شود.

خبرگزاری شبستان: برای دولتی که تاکید بسیار زیادی بر تنبیه و مجازات «افشاکننده» های اطلاعاتی دارد،بسیار جالب است که افشای سریع اطلاعات وقتی نوبت به مسائل مربوط به رژیم صهیونیسیتی میرسد چقدر راحت انجام می شود.

از آخرین نمونه ها در این راستا می توان به مطلب اخیر «وال استریت ژورنال» در مورد نامه باراک اوباما،رییس جمهوری آمریکا به آیت الله خامنه ای،رهبر ایران اشاره کرد.این نشریه چگونه توانست به این نامه دسترسی پیدا کند؟همه آنچه ما در این مطلب میخوانیم این است که اطلاعات به دست آمده از طریق افرادی است که با مکاتبه آنها را گزارش داده اند.اما گزارش ها از سوی چه کسانی ارائه شده است؟

روزنامه صهیونیستی هاآراتص دقیقا عنوان نمی کند که این اطلاعات از جاسوس های اسراییلی در آمریکا به دست می آید.

این روزنامه در گزارشی در این زمینه آورده است:اسراییل به طور مستقل از نامه سری پرزیدنت اوباما به رهبر ایران آگاه شد.

به گفته یکی از مقامات اسراییلی که نخواست نامش فاش شود،رژیم صهیونیستی بلافاصله پس از فرستاده شدن این نامه از آن اطلاع پیدا کرد.

وی افزود:اطلاعات به طور غیر مستقیم از طریق کانال هایی دریافت شد که ربطی به ارتباط های رسمی رژیم صهیونیستی با دولت آمریکا ندارند.

جاسوسی صهیونیستی در آمریکا همواره پاشنه آشیل روابط ویژه دو طرف با یکدیگر بوده است و با وخیم تر شدن روابط میان این دو در سال های اخیر این مسئله آشکار تر از پیش شده است.

این مسئله در گزارش «دفتر پاسخگویی دولتی ایالات متحده» در سال 1996 میلادی ذکر شده سات که رژیم صهیونیستی تجاوزکارانه ترین عملیات جاسوسی را نسبت به دیگران متحدان آمریکا علیه آن انجام می دهد.

اخیرا نیز گزارشی به قلم «جف استین» در مجله «نیوزویک» با این مضمون نوشته شد:فعالیت های جاسوسی اسراییل در آمریکا بی رقیب هستند.در همین راستا یکی از اعضای کنگره این وضعیت را بسیار هشدار دهنده و وحشت آور توصیف کرد.

دو بار حمله عوامل «اف بی آی» به مرکز صهیونیستی «آیپک» نیز در همین راستا صورت گرفت.آنها این کار را انجام دادند زیرا مظنون به عملکرد یک شبکه جاسوسی گسترده در داخل آمریکا ار طریق «آیپک» بودند دلیل خوبی هم برای این ظن داشتند.

در اینجا می توان به حلقه جاسوسی «لری فرانکلین-استیون روسن» اشاره کرد. فرانکلین که از تحلیلگران ارشد پنتاگون به ویژه در زمینه ایران بود،رازهای بسیار حساس آمریکا را به آیپک ارائه می کرده است.فرانکلین به خاطر این اقدامش دستگیر شد و اف بی آی از طریق اون توانست شواهدی را علیه «استیون روسن» مدیر سابق آیپک و «کیت ویسمن» دستیار او،جمع آوری کرد.

روسن-ویسمن بسیار مشتاق به رویکرد کاخ سفید برای حمله به ایران بودند و بی شک اسراییلی ها حالا حتی بیشتر از قبل علاقه مند به این موضوع هستند.

در همین راستا بنیامین نتانیاهو اخیرا اعلام کرد که کمپینی را برای از خط خارج کردن گفتگوهای کنونی تهران و واشنگتن به راه انداخته است.

اما اینکه در نامه اوباما به رهبر ایران چه نوشته شده بود ،افشاکنندگان می گویند که در این نامه رییس جمهوری آمریکا به همکاری متقابل ایران و آمریکا بریا دفع خطر گروه تروریستی داعش اشاره کرده بود.

بر اساس اطلاعات دریافته شده،اوباما متعهد به همکاری با ایران علیه داعش به شرطی شده است که تهران تا تاریخ 24 نوامبر به یک توافق هسته ای با واشنگتن برسد.

البته آمریکا این موضوه را انکار کرده و بعید به نظر می رسد که واشنگتن چنین ایده ای در مورد تاریخ توافق ارائه کرده باشد زیرا این تاریخ پیش از این تمدید شده و می تواند پس از این نیز به راحتی تمدید شود.

به هر حال هیچ کس نمی داند که در نامه اوباما به رهبر ایران چه بوده اما حقیقت برای تبلیغات چی های اسراییلی اهمیتی ندارد.

تنها چیزی که برای آنها دارای اهمیت است تحریک آمریکا برای حمله به ایران است.

کد خبر 417063

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha