به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، شکر الله حسن بیگی، معاون سیاسی و امنیتی استانداری و معاون ادارات و سازمان های ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی (27 آبان) در جلسه تبیین برنامه های راهبردی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی با اشاره به اهمیت احیا فریضه الهی امربه معروف و نهی از منکر در جامعه گفت: فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر سبب دوام و بقای زندگی اجتماعی می شود.
وی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر یکی از دستورات دین مبین اسلام است، بیان کرد: باید در راستای احیا و ترویج این فریضه الهی در جامعه تلاش کنیم
حسن بیکی با بیان اینکه اگر این فریضه الهی در جامعه تبیین و نهادینه شود، اضافه کرد: این فرهنگ می تواند خنثی کننده توطئه های شوم فرهنگی دشمنان اسلام ونظام اسلامی باشد.
معاون ادارات و سازمان های ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی در بخش دیگری ازسخنانش بیان کرد: راهکارهای آموزشی بهترین روش برای انتقال فریضه امر به معروف و نهی از منکر است که این آموزش های مهارت محور به ویژه برای افراد اثرگذار که بیشتر با اقشار جامعه مواجه هستند، باید در اولویت فعالیت های ستاد قرار گیرد.
این مقام مسئول همچنین به گستردگی دامنه فعالیت های شورای امر به معرف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: معرف کارهای نیکو و مطابق با فطرت و عقل انسان است و باید در جامعه از کارهای که بر خلاف این مهم انجام می شود جلوگیری شود چرا که این ها منکر هستند.
تاکید بر حرکت دستگاه های اجرایی در مسیر ارزش های اسلامی
معاون سیاسی وامنیتی استاندرای مرکزی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه باید این فریضه الهی را ابتدا از خود شروع کنیم، گفت: امر به معروف و نهی از منکر باید در ادارات و دستگاه های اجرایی به درستی اجرا شود بطوری وقتی وارد یک دستگاه اجرایی می شویم از نحوه فعالیت های روزانه و اخلاق و رفتار کارکنان آن رنگ و بوی اسلام و ارزش های اسلامی را مشاهده کنیم.
وی ادامه داد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر نهادی است که برای توسعه نظامند فرهنگی فعالیت می کند، و باید ترغیب آحاد جامعه با اولویت تذکر لسانی در راس امور شوراهای امر به معروف و نهی از منکر قرار گیرد.
این مقام مسئول در ادامه با بیان اینکه تلاش برای تقویت و احیاء این فرایض دینی از وظایف اقشارمختلف جامعه است، ادامه داد: در دولت تدبیر و امید همچون گذشته بر تشکیل شوراهای امر به معروف و نهی از منکر تاکید شده است.
تشکیل شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی
حسن بیگی با باین اینکه در هر دستگاه اجرایی ستاد اقامه نماز، شورای امر به معروف و نهی از منکر، پایگاه بسیج و روابط عمومی فعالیت می کند، اضافه کرد: در صورت تشکیل شوای هماهنگی فعالیت های فرهنگی فعالیت ها همپوشانی شده و از موازی کاری جلوگیری می شود.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار استان مرکزی ادامه داد: برگزاری نشست های و دوره های آموزشی برای مسوولان و اعضای ستاد و کارکنان دستگاه ها و نهادهای مختلف نیز امری ضروری و راهی برای آموزش و حرکت هر چه بهتر در این راستا است.
معاون ادارات و سازمان های ستاد احیا امر به معروف و نهی ازمنگر بیان کرد: برای تبدیل شدن امر به معروف و نهی از منکر به فرهنگ در جامعه نیازمند آموزش های مهارت محور با حضور اساتید توانمند هستیم.
پایان پیام/
نظر شما