به گزارش خبرگزاری شبستان از فومن، خداوند قرآن را نازل کرد تا ما انسانها از این کتاب که راه زندگی را به انسانها نشان میدهد، بهره ببریم تامسیر سعادت و تکامل را بیابیم. خداوند در قرآن کریم میفرماید که انسان اشرف مخلوقات و جانشینش بر روی زمین است و با حکمتش به او عقل عنایت کرد تا بهترین راه را انتخاب کند و به بالاترین درجه که تقوا است دست بیابد.
خداوند قرآن را به عنوان راه سعادت، تکامل الهی و مکمل عقل انسان نازل کرد و برای آن مفسرانی چون پیامبران و ائمه ارسال کرد تا از این کتاب بزرگ الهی استفاده درست شود. اگر ما از تعالیم قرآن استفاده درست کنیم و آن را سرلوحه زندگی خویش قرار دهیم بدون شک به پیشرفت مورد قبول پروردگارخواهیم رسید.
فعالیت 26 کانون فرهنگی، هنری در فومن
حسین شهیدزاده، رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن با بیان اینکه در بخش توسعه کانونهای فرهنگی هنری مساجد رشد صد در صدی در این شهرستان داشتهاند، اظهار کرد: در سال 1392کانون فرهنگی مساجد داشتند که با پیگیریهای به عمل آمده این میزان به 26 کانون افزایش یافت و در تلاش هستند 3 کانون دیگر برای مساجد این شهرستان دریافت کنند.
وی با بیان اینکه کانونهای فرهنگی قرآنی بیشتر در بحث آموزش قرآن، هنر، ورزش و.. فعالیت میکنند، افزود: با توجه به اینکه روستاها از داشتن امکاناتی که در اختیار مردم شهر است محروم هستند، سعی شده از فعالیتهای فرهنگی در مساجد که یک پایگاه خوب و تاثیرگذار است استفاده کنند.
رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن گفت: نقاشی برای کودکان، راه اندازی کتابخانههای روستایی در کانونهای فرهنگی و هنری مساجد و فعالیتهای ورزشی از جمله برنامههای کانونهای فرهنگی مساجد است.
شهیدزاده با بیان اینکه امسال سرشماری کتابخانههای مساجد در شهرستان فومن اجرا شد، تصریح کرد: طبق این سرشماری در استان برنامه ریزی می شود که تجهیزات و کتابخانه به مساجد تعلق بگیرد.
وی با بیان اینکه درصدد هستند کتابخانههای کانون های فرهنگی مساجد را فعال کنند، خاطرنشان کرد: دراکثر مساجد دو قفسه کتاب موجود است و کسانی که مجوز کانون فرهنگی مساجد را دریافت می کنند در راستای همان مجوز، کتاب و تجهیزات کتابخانهایی به آنها تعلق میگیرد.
رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن اظهار کرد: در بحث فعالیتهای قرآنی در شهرستان موسسه قرآنی دایر کردند که در حوزه کودکان و نوجوانان فعالیت میکند و مجوز آن صادر شده است.
شهیدزاده افزود: محافل انس با قرآن در دستگاههای مختلف مانند اوقاف، تبیلغات اسلامی، آموزش و پرورش و ارشاد اسلامی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه در طول سال محفل 30 روز با قرآن را برگزار میکنند، گفت: این برنامه در طول سال انجام میشود که هر روز یک جز قرآن تلاوت میشود و مسابقات قرآنی، نمایش قرآنی، نمایشگاههای قرآنی و... را در کنار فعالیت های قرآنی برگزار کردهاند.
رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن با بیان اینکه برای ترویج فعالیتهای قرآنی بهترین کار توسعه موسسات قرآنی است، تصریح کرد: قرار است موسسات قرآن را به بخشهای خصوصی واگذار کنند و در حال حاضر دو موسسه قرآنی زیر نظر ارشاد اسلامی در این شهرستان در حال فعالیت هستند.
شهیدزاده خاطرنشان کرد: با جذب نونهالان، کودکان و نوجوانان میتوان فرهنگ قرآنی را در جامعه نهادینه و فعالیتهای قرآن را در سطح شهرستان ترویج کرد.
فعالیت 4 مدرسه تخصصی قرآنی در فومن
قربان قربانی، رئیس آموزش و پرورش فومن اظهار کرد: قرآن تاثیرات فراوانی بر روح و جسم افراد دارد و باید کاری کرد که فرهنگ قرآنی در جامعه نهادینه شود.
وی با بیان اینکه همه مدارس شهرستان فومن مدارس قرآنی هستند و به طور مقطعی دانش آموزان هر روز دو ساعت قرآن فرا میگیرند، افزود: به طور اختصاصی چهار مدرسه در این شهرستان مدرسه قرآنی هستند.
رئیس آموزش و پرورش فومن با بیان اینکه 772 دانشآموز مدارس فومن حافظ یک جز تا 13جزء قرآن هستند، گفت: هدف از برگزاری کلاسهای قرآنی آشنا شدن دانش آموزان با مفاهیم قرآن و طریقه صحیح تلاوت آن است.
قربانی تصریح کرد: زمينه سازي براي تربيت قرآني دانش آموزان، رشد و توسعه معارف، مفاهيم و سواد قرآني دانش آموزان، فراهم آوردن زمينه حفظ آيات ،تدبر در آنها و توانايي بهره گيري از آموزههاي قرآن كريم در زندگي فردي و اجتماعی، ارتقاي جايگاه مدرسه به كانون تربيتي محله و اعتلاي فرهنگ و تربيت قرآني در جامعه از جمله اهداف مدارس قرآنی است.
وی خاطرنشان کرد: نهادینه کردن فرهنگ قرآنی در جامعه نیازمند حضور نسل جوان و نوجوان است و مسئولان مربوطه باید زمینههای لازم را برای این امر مهم فراهم کنند.
پایان پیام/
نظر شما