به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ امان الله حسین پور، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی امروز (28 آبان) در جلسه کارگروه تخصصی امور اجتماعی استان با بیان اینکه معتمدان محلات برای فقر زدایی و توانمند سازی اهالی محله ها در مناطق مختلف شهرهای استان با اداره کل کمیته امداد همکاری می کنند، افزود: رویکرد جدی کمیته امداد، توانمند سازی خانواده های تحت پوشش به ویژه در بخش ایجاد اشتغال است.
وی با اشاره به ایجاد 17هزار شغل برای مدد جویان این نهاد اظهارداشت: خراسان شمالی به عنوان پایلوت در طرح همکاری معتمدان محله ها به منظور شناسایی افراد نیازمند مناطق مختلف شهری در راستای فقر زدایی و توانمند سازی افراد در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: مراکز نیکوکاری در هر محل شکل گرفته و 70 مرکز در این زمینه شناسایی شده تا برای اشاعه فرهنگ انفاق و نوع دوستی در محلات اقدام شود.
حسین پور، از شکل گیری بانک اطلاعات جامعه خیران و نیکوکاران و شناسایی افراد نیازمند هر منطقه خبر داد و عنوان کرد: انجام اقدامات فرهنگی برای مددجویان شهری و روستایی و رصد آسیب های اجتماعی و فرهنگی جامعه هدف، مهم ترین وظیفه کمیته امداد است.
وی تلاش برای افزایش اعتماد به نفس و امید به زندگی مددجویان را مهم و توجه به زنان سرپرست خانوار را ضروری دانست و گفت: 21هزار زن در استان سرپرست خانوارند که 8هزار نفر آنان زیر 40سال سن دارند و در معرض آسیب های اجتماعی و اقتصادی زیادی قرار دارند.
حسین پور بیان کرد: متاسفانه بیش از سه هزار دختر بازمانده از ازدواج در بین مدد جویان داریم که نیازمند داشتن شغل و منبع درآمد هستند.
علی زاهدی نیا، مدیرکل ثبت احوال خراسان شمالی نیز در این جلسه با اشاره به کاهش ولادت ها در سال جاری نسبت به سال گذشته گفت: سال 92 ، 7/22 ولادت در استان ثبت شده است که این رقم امسال به 2/22 کاهش یافته، اما با این حال نسبت به سال 91 افزایش دارد.
وی از شناسایی هرم جمعیتی استان خبر داد و افزود: هرم جمعیتی استان به تفکیک هر شهرستان به لحاظ سنی و میزان سالمندی محاسبه شده است.
حسین برومند، مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان شمالی نیز با تاکید بر پیگیری سیاست های جمعیتی گفت: همواره باید مد نظر داشته باشیم که سیاست ها و فعالیت ها با سیاست های جمعیتی تطبیق داشته باشد.
وی عنوان کرد: برای محقق شدن سیاست های جمعیتی، نیازمند تکمیل بیمه های همگانی تسهیل در تربیت نسل و نظارت مستمر بر برنامه ها هستیم.
برومند تصریح کرد: ذیل کارگروه تخصصی امور اجتماعی استان، کمیته سامان دهی مناطق ویژه شهرها وجود دارد که باید با حساسیت های لازم اقدام ویژه برای این مناطق ویژه انجام شود تا به لحاظ اجتماعی و فرهنگی به سطح متوسط جامعه برسند.
به گزارش خبرنگار ما در این جلسه "مهر دخت قوپرانلو" مشاور استاندار و مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری، "میثم مرادی بینا باج" مدیرکل حوزه هنری و "حجت الاسلام هدایتی" سرپرست معاونت فرهنگی فرهنگ و ارشاد خراسان شمالی، گزارش6 ماهه عملکرد نهادهای مربوطه در حوزه اقدامات فرهنگی و اجتماعی را ارائه کردند.
پایان پیام/
نظر شما