معصومه ظهیری، در گفتگو با خبرنگار شبستان در قم، با تاکید بر ضرورت معرفی آموزه های دینی به جامعه خاطرنشان کرد: در آموزه های دینی باید کار کنیم، وقتی در واژه ها کار نشد، واژه های جایگزین تبلیغ می شود، غرب واژه سازی برابری جنسیتی را در جامعه ما مطرح و تفاوت های مرد و زن را جابه جا می کند، در صورتی که مرد باید غیرت و زن باید حیا داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه دومین کار دشمن، فرهنگ سازی از طریق تبلیغ است، اظهار داشت: آنها در قالب رسانه های گفتاری، دیداری و نوشتاری بر روی فرهنگ کار می کنند، اما ما روی واژه ها و آموزه های دینی تبلیغ نکردیم، اگر همه بدانیم که غیرت مردم، کیان جامعه را حفاظت می کند و سلامت جامعه را نیز در سایه سار دارد.
استاد جامعه الزهرا اهداف نظام تشابه را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: در نظام تشابه هیچ تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد وقتی این کار انجام شد، رنگ و لعاب جامعه را تغییر می دهد.
ظهیری در بخش دیگری از سخنان خود نهادسازی را یکی دیگر از روش های تبلیغ فرهنگ بیگانه در کشور معرفی کرد و ابراز داشت: دشمنان برای اینکه فرهنگ تشابه را در جامعه تبلیغ کنند نهادهایی مانند سازمان حقوق بشر که تشابه حقوق زن و مرد را تبلیغ می کند، راه اندازی کردند.
وی تاکید کرد: ما علاوه بر اینکه با انفعال در عمل مواجه شدیم، فرهنگ سازی و چگونه بودن را تبلیغ نکردیم و تنها با فرهنگ سازی غرب مقابله منفی کردیم.
استاد جامعه الزهرا با اشاره به آسیب های تبدیل هنجار به ناهنجار و بالعکس تصریح کرد: وقتی ناهنجاری در جامعه به هنجار تبدیل شد در چنین جامعه ای نامطلوب به مد و ژست جوانی تبدیل می شود.
ظهیری همچنین به روش های تببین هنجارها در جامعه اشاره کرد و گفت: اگر هنجارها و مطلوب ها را در جامعه معرفی کنیم، خود به خود هنجار شکنان در جامعه مطرود می شوند.
وی ادامه داد: حیا و غیرت باید در کانال اصول و مبناها از دین قرار بگیرد و وارد ظرف و محدودیت ها و ظرفیت های جامعه شود.
استاد جامعه الزهرا با بیان وجود عدم سیاست، عملکرد و برخورد واحد در نهادهای مرتبط با عفاف عنوان کرد: در شورای عالی انقلاب فرهنگی 26 ارگان مسئول اجرای عفاف هستند که باید فرهنگ سازی عمومی انجام دهند و ضمانت اجرایی نیز باید برای خود ارگان ها وجود داشته باشد چرا که همه مسئول هستیم.
پایان پیام/
نظر شما