سیاوش شهریور، مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان با بیان اینکه طی 10 سال گذشته یعنی از سال 83 تا 92 حدود 136 Ngo در استانداری تهران به ثبت رسیده است، گفت: این در حالی است که در 6 ماهه امسال Ngo70 در استانداری تهران ثبت شده است در واقع طی این مدت سمن ها بیش از هزار درصد رشد داشته است.
وی با بیان اینکه برای نخستین بار اتاق فکر Ngo ها را در استان تهران تشکیل دادیم، اظهار کرد: دو جلسه در این راستا تشکیل دادیم و اعضای این ستاد متشکل از تشکل های سرشناس استان تهران (نخبگان) بوده و شامل چند کمیته یعنی کمیته آموزشی، کمیته توانمندسازی، کمیته خانواده و کمیته حقوقی می شود.
وی خاطر نشان کرد: امروز سمن ها در بحث هایی که باید ورد پیدا کرده و حرکت ساز باشند از قبیل امنیت غذایی، طلاق، کودکان کار، بحث متکدیان و کاهش ازدواج اما در این حوزه ها ساکت بوده و مداخله نمی کنند.
شهریور از امضای تفاهم نامه ای مبنی بر توانمندسازی Ngo ها با دانشگده جامع علمی – کاربردی استانداری تهران خبر داد و افزود: طبق این تفاهم نامه ،آموزش و توانمندسازی Ngo ها از ماه آینده آغاز می شود.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران از تأسیس دانشکده جامع علمی کاربردی در راستای توانمندسازی Ngo ها برای نخستین بار خبر داد و گفت: طرح های توجیهی این اقدام انجام شده است. امیدواریم با صدور مجور این مرکز جامع علمی کاربردی توسط وزارت فرهنگ و آموزش عالی با کمک کلیه دستگاه ها و نهادهای اجرایی بتوانیم این مرکز توانمندسازی را در استان تهران راه اندازی کنیم.
وی اظهار کرد:سازمان های مردم نهاد می توانند امروز در عرصه های مختلف کارهای بزرگی انجام داده و حرفی برای گفتن داشته باشند اما این امر در سایه باور خود سمن ها و دولت بر این امر محقق می شود.
وی با بیان اینکه صبر و تلاش و ازخودگذشتگی باید سرلوحه کار سمن ها باشد، گفت: در حال حاضر فضای رقابت و عدم تحمل دیگری در فضا سمن ها حاکم بوده که این امر سبب می شود تا سمن ها نتوانند به اهداف مورد نظر خود دست یابند و حتی می توان گفت که تا 10 سال دیگر با چنین رویه ای سمن ها از بین می روند.
پایان پیام/
نظر شما