به گزارش خبرگزاری شبستان در قم، محمدرضاموالی زاده معاون امور فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی امروز (29 آبان) در همایش پیشگیری از کودکآزاری که در سالن همایش فرمانداری قم برگزار شد عنوان کرد: قم فقط یک جغرافیا نیست بلکه یک تاریخ غنی و پربار است که حامل مجاهدت ها در ابعاد علمی مختلف و همچنین حامل بسیاری از ویژگی های درس آموز اخلاقی است.
موالی زاده با بیان این که آیات قرآن تعلیمی و یا تذکری است اظهار داشت: قرآن کریم یا نکاتی را که نمی دانیم به ما می آموزاند و یا این که نکاتی را که می دانیم به ما متذکر میشود و این نشان میدهد که ما هم به تعلیم و تعلم و هم به تذکر نیاز داریم.
وی تصریح کرد: با برگزاری چنین همایش هایی مطالبی را که نمی دانیم فرا می گیریم و بر دانش ما افزوده میشود، همچنین ممکن است دانسته های ما در گذر زمان دچار نوعی غبارگرفتگی شود که با چنین همایش هایی دانش ما صیقل می خورد و همچنین احساس مسئولیت و انگیزه ما برای پیگیری موضوع آن همایش افزایش می یابد.
معاون امور فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: هر چه آگاهی ما در مورد مسئله ای بیشتر شود و با موضوعات دقیق تر و کارشناسانه تر برخورد کنیم بهتر می توانیم در جهت حل مشکلات گام برداریم.
موالی زاده ابراز کرد: همیشه باید اقدامات خود را در حیطه شرایط موجود تعریف کنیم و سعی کنیم از شرایط موجود به شرایط مطلوب و از شرایط مطلوب به شرایط مطلوب تر حرکت کنیم تا روند حرکتی ما یک روند رو به رشد باشد.
وی خاطر نشان ساخت: موضوع همایش پیشگیری از کودک آزاری یک موضوع استراتژیک است و یک موضوع صرف عاطفی نیست، ما می خواهیم نسلی داشته باشیم که از لحاظ کیفی مجهز به ویژگی هایی باشد که بتواند در جهت آینده سازی کشور به نحو مطلوب موثر باشد.
معاون امور فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: نگاه ما به موضوع پیشگیری از کودک آزاری یک نگاه عاطفی است که نباید در جامعه ما اتفاق بیفتد، ما باید با آمیزه ای از تعقل و احساس و عواطف تلاش کنیم که این پدیده را از جامعه رخت بربندیم.
موالی زاده اظهار داشت: موضوع کودک آزاری زیرمجموعه دیگرآزاری و ضعیف آزاری است که این پدیده متأسفانه در جوامع مختلف و در طول تاریخ اتفاق افتاده است و در جای جای جهان نمونه های متعددی از آن مشاهده میشود.
وی با بیان این که مکتب اسلام مبتنی بر رحمت است گفت: پیامبر اسلام رحمتی برای عالمین است و نه فقط برای مومنین و مسلمین و نه فقط برای انسان ها بلکه برای همه کائنات است، لذا می بینیم که پیامبر (ص) برای تمام تک تک اشیایی که با آنان سرو کار داشت اسم می گذاشت.
موالی زاده بیان داشت: نگاه ما به موضوع مقابله با کودک آزاری نگاه معطوف به آینده است و اگر بخواهیم آینده پرنشاط با انسان های صاحب خلاقیت داشته باشیم و برای ساختن ایرانی با همه ویژگی های مثبت و متعالی باید از دوران طفولیت این قضیه کار شود و بر مباحث تربیتی جامعه کار کنیم.
معاون امور فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: آینده روشن با انسان هایی که درگیر مشکلات روحی و روانی هستند شکل نمی گیرد بلکه باید از یک افق و منظربالاتر به آن نگاه شود.
موالی زاده در پایان گفت: امید است این سلسله نشست ها با بهره گیری از فرهنگ سازی به وسیله دستگاه ها و مسئولین فرهنگی بتواند به خوبی شکل گیرد و شاهد از بین رفتن پدیده کودک آزاری در جامعه باشیم.
پایان پیام/
نظر شما