حجت الاسلام عباسعلي ابراهيمي، مديركل فرهنگي و ارشاد اسلامي مازندران امروز(1 آذر) با اشاره به جايگاه کانون های فرهنگی و هنری مساجد در ارتقای فرهنگ کتابخوانی به خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري گفت: همجواری کتابخانه ها با مساجد، بسیاری از مشکلات در زمینه کتابخوانی را مرتفع مي كند.
وی با اشاره به فعالیت 249 کتابخانه عمومي در کانون های مساجد مازندران، اظهار كرد: مهمترین هدف فعالیت کتابخانه ها در جوار مساجد را خدمت به مردم در محلات شهری و روستایی بالاخص مناطقی که به کتابخانه های عمومی دسترسی ندارند، است.
حجت الاسلام ابراهيمي، دسترسی آسان به کتاب در کتابخانههای مساجد و کار روزانه در دوشیفت را از مزایای این کتابخانه ها اعلام كرد و يادآورشد: يازده هزار و 341مرد و 8هزار و 204زن مخاطب كتابخانه هاي مساجد در ديار علويان هستند.
وي با اشاره به برگزاري دوره آموزشی یکروزه با حضور 250كتابدار کتابخانه های مساجد مازندران روز پنج شنبه 13آذر با حضور اساتيد برجسته استاني، در کانون تخصصی کتابخانه فرهنگی و هنری شهید شفیعی قائمشهر، بر ضرورت تشويق جوان ها به مطالعه تاكيد كرد.
حجت الاسلام ابراهيمي با بیان اینکه بهترین مکان برای تاسیس کتابخانهها مساجد است، تصریح کرد: در این صورت کتاب درمحلات شهري و روستايي در دسترس اقشار مختلف مردم قرار مي گيرد و به تعبير ديگر كتاب وارد زندگي مردم مي شود.
وي در بخش ديگر با اشاره به برگزاري جلسه نقد و بررسي كتاب در هر شهرستان يك كتابخانه كانون فرهنگي و هنري، بيان كرد: تقویت کتابخانههای مساجد در افزايش سرانه مطالعه در بين اقشار مختلف مردم به ويژه نوجوانان و جوانان موثر است.
حجت الاسلام ابراهيمي، یکی از راههای مهم توسعه فرهنگی را اهمیت دادن به مسئله کتاب، کتابخوانی و ترویج مطالعه در جامعه دانست و گفت: کتابخانهها وظیفه تربیت یک نسل را برعهده دارند و آینده یک محله را تضمین میکنند.
وي، از برگزاري مسابقه كتابخواني در هر شهرستان يك كتابخانه كانون فرهنگي و هنري خبر داد و گفت: کتابخوانی از اهمیت بسیاری برخوردار است و مقام معظم رهبری به این مهم تاکید فراوان دارند.
حجت الاسلام ابراهيمي بر ضرورت تجهيز كتابخانه هاي مساجد به كتاب هاي علمي، فرهنگي، آموزشي، هنري، ديني، تاريخي و... تاكيد كرد و افزود: به روز رسانی کتاب های اين كتابخانه ها باید با نیازسنجی از خانواده ها و فرزندانشان که از کتابخانه مساجد استفاده می کنند، انجام شود.
پايان پيام/
نظر شما