شیطانِ بی نقاب ظاهر شد!

خبرگزاری شبستان: ایدئولوژی شیطانی با سرعت به سوی هدف خود می ‌تازد و تحلیلگران ما آن را فقط با عنوان ناهنجاری و انحرافات اجتماعی می ‌شناسند.

مجید سراجی زاده، مدیر اجرایی موسسه علمی فرهنگی بهداشت معنوی در گفتگو با خبرنگار اندیشه خبرگزاری شبستان با اعلام خبر انتشار کتاب "بی نقاب" از سوی این موسسه گفت: از دیدگاه شماری از مردم، شیطان ‌پرستی یا شیطان‌ گرایی، فرقه منحرف دینی، یا مجموعه ‌ای از رفتارهای ناهنجار و انحرافات اجتماعی است. این باور تنها بخش کوچکی از جنبشی بزرگ و فراگیر است که برای تسخیر باورها و عواطف معنوی انسان معاصر و برای تصرف فکری و فرهنگی تمام مردم جهان طراحی شده است.

 

وی ادامه داد: ایدئولوژی شیطانی با سرعت به سوی هدف خود می ‌تازد و تحلیلگران ما آن را فقط با عنوان ناهنجاری و انحرافات اجتماعی می ‌شناسند. در این بین بی‌اطلاعی از اندیشه‌ها و اهداف حرکت عمیق و گسترده شیطان ‌گرایی، بهترین عامل زمینه‌ساز برای ترویج آن‌هاست؛ این بی‌اطلاعی سبب می‌شود وقتی آن‏ها آمادگی کافی بیابند، با هجوم اطلاعاتی و توان اقناعی زیاد، افکار خود را در بین ملت‌ها ترویج کنند.

 

وی تصریح کرد: آنچه امروز به صورت ایدئولوژی شیطان‌ گرایی در دنیا ترویج می‌شود، فلسفه، دین، دانش، عرفان، موسیقی، سینما و سیاست را در اختیار دارد و در سنت یهودی - مسیحی شکل‌ گرفته و بدون توجه به ریشه‌های آن در تصوف یهود و باورها، آیین‌ها، نمادها و اسطوره‌های کهن به خوبی شناخته نمی‌ شود. این مکتب با صورت فعلی، قدمتی بیش از 400 سال ندارد؛ اما همواره درصدد بوده است تا پیوندهای خود را با سنت‌های کهن معنوی و جادویی در دوران زندگی بدوی انسان و فراسوی هزاره‌ها برقرار کند.

 

سراجی زاده عنوان کرد: به اعتقاد حجت الاسلام حسین عرب، نویسنده کتاب، بررسی تمام ابعاد این جریان، نیازمند تحقیقات گروهی، به ‏صورت میان ‌رشته ‌ای است و به‏ راستی تفکری که از سوی کانون‌های بزرگ سرمایه‌ داری حمایت می‌شود و همه‌جانبه پیش می‌آید، با رویکردهای تک ‌‏بعدی و تقلیل‌ گرا قابل تحقیق و شناسایی نیست؛ پس لازم است که گروه‌های مطالعاتی به‏ طور جدی برای بررسی جهان‏ بینی شیطانی شکل بگیرد.

 

وی بیان کرد: کتاب "بی نقاب" در سه فصل با عناوین تاریخچه شیطان گرایی، روش‌های تبلیغی جریان شیطان‌گرایی و نگاهی دیگر با موضوعاتی همچون میراثبان شیطان‌گرایی، شیطان‌گرایی در قرون وسطا، فراماسونری و کابالا، فرقه‌های شیطانی در دوران معاصر، تحلیل روند سیر تاریخی شیطان‌گرایی، جایگاه شیطان ‌گرایی در پازل معنویت‌های نوظهور و نگاهی به شیوه‌های مقابله با شیطان‌گرایی در کشور تدوین شده است.

 

به گفته وی در بخشی از این کتاب آمده است: "امروزه فرقه‌ها و گروه‌های شیطان ‌پرست برای این ‏که به ‏نوعی مقبولیت در افکار عمومی دست یابند، سعی دارند پیشینه تاریخی موهومی را پشتوانه افکار خود معرفی کنند. غالباً در این هویت‌ سازی تاریخی، اغراق‌هایی صورت گرفته و تاریخچه سیاه و ننگین شیطان‌گرایی را روشن جلوه داده است؛ بدین وسیله پذیرش عمومی جوامع نسبت به آموزه‌های شیطانی این گروه‌ها افزایش می‏ یابد."

 

سراجی زاده یادآور شد: کتاب "بی نقاب" به قلم حجت الاسلام حسین عرب در 220 صفحه با شمارگان دو هزار نسخه به تازگی از سوی موسسه علمی فرهنگی بهداشت معنوی روانه بازار نشر شده است.

پایان پیام/

کد خبر 419666

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha