41 هدف،147 کشته!! آقای اوباما با مردم رو راست باش

خبرگزاری شبستان:تحلیل جدید اطلاعات قابل دسترس برای عموم در مورد هواپیماهای بدون سرنشین که از سوی گروه حقوق بشری «رپریو» انجام شده نشان می دهد که حتی وقتی عملیات پهبادها افراد خاص را هدف قرار می دهند،بیشتر از اهداف مورد نظر،مردم را می کشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان،13 ژانویه سال 2006 میلادی،هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا بر فراز روستای «دامادولا» در پاکستان به پرواز درآمدند تا «ایمن الظواهری»،رییس وقت القاعده را هدف قرار دهند.10 ماه بعد آنها بار دیگر به قصد کشتن رهبر القاعده،این بار «باجور» را هدف حملات خود قرار دادند.

8 سال بعد،ظواهری هنوز زنده است در حالی که در نتیجه آن دو حمله، حالا 76 کودک و 29 مرد و زن،دیگر نفس نمی کشند.

اگرچه بسیاری از آمریکایی ها ظواهری را می شناسند،اما تعداد بسیار کمتری با «قاری حسین حسین» معاون فرمانده طالبان پاکستان آشنا هستند.

پهبادهای آمریکایی در روزهای 29 ژانویه 2008،23 ژوئن 2009 ، 15 ژانویه 2010 ، 2 اکتبر 2010 و 7 اکتبر 2010،حسین را هدف حملات خود قرار دادند و در نهایت در روز 15 اکتبر 2010 ،موشک های «هلفایر» پرتاب شده از هواپیمای بدون سرنشین Predator or Reaper او را کشت.

برای مرگ فردی که هیچ آمریکایی نام او را هم نمی دانست،ایالات متحده آمریکا جان 128 نفر را گرفت که 13 نفر از آنها کودک بودند.

تحلیل جدید اطلاعات قابل دسترس برای عموم در مورد هواپیماهای بدون سرنشین که زا سوی گروه حقوق بشری «رپریو» انجام شده نشان می دهد که حتی وقتی عملیات پهبادها افراد خاص را هدف قرار می دهند،بیشتر از اهداف مورد نظر،مردم را می کشند.

بر اساس این تحلیل،تلاش ها برای کشتن 41 به وسیله هواپیماهای بدون سرنشین منجر به کشته شدن حدود یک هزار و 147 نفر شده است.

رپریو،مواردی را مورد بررسی قرار داده که در آنها افراد خاص چندین بار هدف حملات پهبادهای آمریکایی قرار گرفته اند.

این اطلاعات که با روزنامه گاردین در میان گذاشته شد سوالاتی را در مورد دقت حملات صورت گرفته با راهنمایی دستگاه های اطلاعاتی آمریکا در ذهن متبادر می کند.

این در حالی است که مقامات آمریکایی،کلمات «واقه بینانه» و «دقیق» را برای این حملات به کار می برند.

این تحلیل تنها یک ارزیابی نسبی از صدمات سلاح جنگی مورد علاقه اوباما در جنگ است،ابزاری که او و دولتش آن را بسیار دقیق تر از ابزار حملات هوایی و زمینی می دانند.

جنیفر گیبسون،سرپرست تحقیقاتی «رپریو» در این زمینه می گوید:حملات هواپیماهای بدون سرنشین با ادعای اینکه آنها دقیق هستند به خورد اذهان عمومی آمریکا داده شده است.

اما بر اساس شواهد،هیچ دقتی در اطلاعاتی که منجر به کشته شدن 28 شهروند بی گناه شامل زمان و کودکان به ازای کشتن یک «انسان بد» می شود،وجود ندارد.

هدف قرار دادن حدود 24 نفر که به طور خاص مورد نظر حملات پهبادهای آمریکایی در پاکستان بوده اند منجر به کشته شدن 874 نفر شده است.

حدود 142 کودک نیز در جریان تعقیب این 24 نفر جان خود را از دست دادند در حالی که تنها شش نفر از تروریست ها در نهایت در این حملات کشته شدند.

در یمن نیز 17 نفر از تروریست ها چندین بار حملات هواپیماهای بدون سرنشین قرار گرفتند که در نهایت منجر به کشته شدن 273 شهروند بی گناه شد و این در حالی است که در حال حاضر 4 نفر از اهداف مور نظر ،هنوز زنده هستند.

گیبسون می گوید که در این شرایط پرزیدنت اوباما باید با مردم آمریکا در مورد هزینه های انسانی برنامه حملات هواپیماهای بدون سرنشین رو راست باشد.

به گفته او،حتی اگر دولت اوباما نمی داند که در هر حمله چه کسانی کشته می شوند این ادعا که برنامه پهبادها بسیار دقیق است،بی منطق و بی معنی به نظر می رسد.

وی خاطرنشان می کند که این خطر که در نهایت این برنامه ما را نا امن تر می کند کاملا واقعی است و باید فکری به حال ان کرد.

کد خبر 419864

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha