به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان؛ حجت الاسلام والمسلمین علی یونسی در مراسم نهمین دور از نشست دینی مرکز گفتوگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که تحت عنوان «گقت و گوی سازنده مسلمانان و مسیحیان برای مصلحت جامعه» برگزار شد، گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران اهتمام بسیاری به این گفت و گو ها دارد و همانگونه که خداوند در قرآن می فرماید دین در مقابل دین نیست و دین در مقابل شرک است باید رفتار کرد چراکه رسالت دین مقابله با بی دینی می باشد.
وی افزود: اگر چه در طول تاریخ این رسالت تحریف شده است و بیش از هر چیز دین با دین درگیری داشته و جنگ های ادیان را ایجاد شد، اما باید به این نکته بازگشت که رسالت پیامبران نجات مردم و ادیان از شرک بود و از همین روی خداوند می فرماید بین مسلمان و مسیحی مشترکاتی است و دقیقا اشاره به توحید می کند.
دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقوام و اقلیت دینی و مذهبی اظهارداشت: اما بعدها رابطه اسلام و مسیحیت به گونهای تعریف شد که گویا این دو دین در برابر هم هستند.
یونسی اشاره کرد: باید بر اشتراکات ادیان که همان توحید است تکیه شود و خطر اصلی برای دینداری، شرک نوین است که در قالب مکاتب، ایدئولوژیهای جدید و ایسمها و سلطه استکباری دیده میشود، این شرک جدید است که اسلام و مسیحیت را هدف قرار داده است و با هر دو مخالف میباشد و این در حالی است که زمانی متدینان ادیان مختلف در یک صف و کنار هم بودند و با ایجاد تحریفات در ادیان گونه ای نشان داده شد که گویان یکی برای براندازی دیگری آمده است.
وی بیان کرد: آیه قران نمی فرماید بیایید مسلمان شوید یا مسیحی شوید، شاید سخت باشد برای برخی متدینان که بگوییم ما رسالتی برای مسیحی کردن و یا مسلمان کردن یکدیگر نداریم و ما نباید خوشحال شویم که تعدادی مسیحی مسلمان شدند یا تعدادی مسلمان مسیحی شدند که این نوع اعمال در جهت دین نیست.
دستیار ویژه رییسجمهوری در امور اقوام و اقلیت دینی و مذهبی تصریح رکد: اخلاق بدون دین و دین بدون اخلاق خشونت و شرک می آفریند. اگر اخلاق را از دین حذف کنیم خشونت های مختلفی پدید میآید که امروز در دنیا شاهد آن هستیم.
حجت الاسلام و المسلمین یونسی ادامه داد: آنچه امروز توسط گروههایی همانند داعش و طالبان تحت نام اسلام انجام می گیرد،هیچ ربطی به اسلام ندارد.
وی اضافه کرد: جنگ بین اسلام و مسیحیت مدت هاست تمام شده است و امروز باید تعریف جدیدی از رسالت دینی که نجات انسان از خشونت و بی دینی است تعریف گردد که یک همکاری مشترک می طلبد که این همکاری نیاز به کمک دانشمندان دو طرف دارد.
نظر شما