به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، علی مطهری، نماینده تهران در مخالفت با فرهادی وزیر پیشنهادی روحانی با ارایه صبغهای به همراهی وی با برخی سران فتنه در سال 88 اشاره کرد و ارایه رای اعتماد به وی را نشانه یکرنگ نبودن مجلس در برخورد با فتنه دانست.
نماینده تهران درباره علت اختلافش گفت: احساس کردم فضای مجلس در مجموع موافق وزیر پیشنهادی است در حالی که افراد قویتر با همین معیارها که همراهی با فتنه داشته اند و این موضوع که همراهی با فتنه به درستی خط قرمز مجلس است رد شدهاند و احساس می کنم گفتمان اصولگرایی به خطر افتاده است و لازم می دانم که از آن دفاع کنم.
علی مطهری با اظهار اینکه قصد دفاع از حیثیت و اعتبار مجلس را دارم گفت:اگر مجلس آسیب ببیند کل نظام صدمه می بیند؛ مجلس درجریان استیضاح وزیر و عدم رای اعتماد به نامزدهای پیشنهادی عدم همراهی با فتنه را مهمترین معیار عنوان کرد و گفت: فتنه خط قرمز ماست و نامه نگاری وعضویت در بعضی احزاب را به معنی فتنه گری اعلام کرد و اقای نیلی منفرد را به خاطر امضا تظلم 88 استاد دانشگاه از رهبری برای حمله به دانشکده فنی و ضرب و شتم دانشجویان فتنه گر نامیدیم و به او رای اعتماد ندادیم.
همچنین اقای دانش آشتیانی به خاطر نامه ای انتقادی فتنهگر نامیدیم و هر چه گفت از این نامه خبر ندارم از او نپذیرفتیم و گفتیم الان برای این مساله دیر است و وی را به خاطر همکاری با حزب منحله مشارکت ضدنظام نامیدیم و گفتیم که صلاحیت وزارت ندارد در حال حاضر اقای فرهادی به عنوان وزیر علوم معرفی شده اند در حالیکه در کارنامه سیاسی امضای نامهای که اقای خاتمی کروبی و موسوی در اعتراض به نحوه برخورد و ضرب و شتم مردم در سال 88 داشتند وجود دارد که در مرداد 88 در برخی پایگاهها منتشر شد.
علی مطهری در ادامه به قرائت برخی از بخشهای این نامه پرداخت: همزمان با اعلام نتایج ریاست جمهوری موجی از دستگیریها از میان فعالان ستادهای نامزدهای غیردولتی و شهروندانی که در راهپیمایی ها شرکت داشته اند اغاز شد که با گسترش موج مبارزان مردمی در قبل حین و بعد از انتخابات افزایش یافت و ادامه دارد و بازداشتهای گروهی از میان اقشارهای مختلف که بدون مجوزهای قانونی بوده انجام گرفته و شیوه های بازجویی انسان را به یاد بازجویی ستمشاهی می اندازد چنین مساله ای چهره جمهوری اسلامی ایران را در انزار جهانیان تیره و تار خواهد کرد و اعمال شکنجههایی که امثال ما در سالهای طاغوت شاهد آن بودهایم.
این نماینده تهران افزود:به موجب این نامه اقای فرهادی فتنه گر است و اگر بگوید از محتوای نامه و یا وجود نامم ذیل این نامه خبر نداشتم مطابق رفتار با دو وزیر پیشنهادی قبلی این عذر پذیرفته نیست چون ایشان همان موقع تکذیب نکرده بودند و الان که نیاز به رای اعتماد مجلس دارند اقدام به تکذیب کردهاند.
وی به سابقه همکاری دکتر فرهادی با حزب منحله مشارکت اشاره کرد و افزود: با معیارهایی که فرد پیشنهادی قبلی رد صلاحیت شد اقای فرهادی نیز نباید رای اعتماد بگیرد.
وی تاکید کرد: اگر مجلس به وزیر پیشنهادی امروز رای اعتماد بدهد متهم به یک بام و دو هوا می شود و مردم میپرسند آیا مجلس فتنه را خط قرمز می داند یا نه و یا اگر می داند امضای چنین نامه هایی را فتنه نمی داند یا معاملهای در کار است درست نیست مجلس اصولگرا به خاطر قولهای انتصابات از اصول عدول کند.
مطهری تاکید کرد: اینگونه گفته می شود درد مجلس فتنه نیست و مجلس می خواهد وزارت علوم در تسلط آن باشد و خلاصه مجلس و اصولگرایی به معامله متهم می شود پس مجلس نباید دچار تناقض در رفتار شود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی به سایر نمایندگان توصیه کرد به خاطر جایگاه و حیثیت مجلس ثبات خود را حفظ کنند و به فرهادی رای ندهد تا کسی که به نظر مجلس نزدیکتر است سکان وزارت را در دست بگیرد و مجلس اصولگرا شناخته شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: پزشک بودن فرهادی با ساختار وزارت علوم سازگار نیست و با روحیه وزارت بهداشت سازگاری بیشتری دارد.
پایان پیام/
نظر شما