دکتر علیرضا خصوصی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان امروز(12 آذر) در حاشیه برگزاری نخستین دوره آموزشی منطقهای روسای خانههای داوطلب هلال احمر کشور که به میزبانی گیلان در بندرانزلی در حال برگزاری است با بیان اینکه توانمندسازی نیازمندان مهمترین رسالت خانههای داوطلب در جامعه است، به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: رویکرد اصلی سازمان داوطلبان، شناسایی و تامین نیاز محرومان واقعی جامعه است که این مهم از طریق خانه های داوطلب محقق میشود.
وی با بیان اینکه اعضای خانههای داوطلب در طول سال، حمایتهای مادی و معنوی خود را به نیازمندان و محرومان واقعی که مورد شناسایی قرار گرفته اند، ارائه میکنند، افزود: هر یک از گروههای داوطلبی که از 10 نفر تشکیل شده و در چهار گروه مشارکت، حمایت، مهارت و هدایت فعالیت میکنند باید طبق توانمندی خود زیر نظر یک مسئول به فعالیتهای نیکوکارانه بپردازند.
دکتر خصوصی اضافه کرد: برگزاری این دوره آموزشی باعث میشود تا مهارتهای امدادی، بازاریابی اجتماعی و مدیریت کارگروهی به شرکت کنندگان آموزش داده شود، تا سطح توانمندیهای اعضا برای آمادگی در شرایط بحرانی و پاسخگویی به سوانح و حوادث ارتقا یابد.
وی با تاکید بر اینکه ایجاد شبکههای اجتماعی در افزایش تعامل میان داوطلبان ضروری است، اضافه کرد: تدوین شاخصهای شایستگی از رویکردهای مهم نخستین دوره آموزشی است که شاخصهای رفتاری و عملکردی، ارزیابی عملکرد یا رویکرد آینده پژوهی و اثربخشی را در دستور کار سازمان جمعیت هلال احمر قرار میدهد.
دکتر خصوصی در ادامه همچنین جذب و نگهداری اعضای داوطلب را با هدف توانمندسازی محرومان و نیازمندان واقعی در سطح جامعه یکی دیگر از اهداف این کارگاههای آموزشی عنوان کرد و ادامه داد: بر این اساس اهداف و مقاصد اجتماعی مانند ارتقای سطح بهداشت و رفاه بیشتری در جامعه ترویج داده میشود.
وی با اشاره به اینکه خانههای داوطلب هلال احمر همسو با نهادهای و ارگانهای حمایتی برای کمک به نیازمندان واقعی جامعه گام برمیدارد، تصریح کرد: در بازاریابی اجتماعی علاوه بر ارضای نیازها و خواستههای افراد، رفتارهای فردی و اجتماعی نیز تحت تأثیر قرار میگیرند.
دکتر خصوصی تصریح کرد: حمایت و روابط خوب اجتماعی سهم چشمگیری در سلامت دارند و حمایت اجتماعی برای تحقق نیازهای واقعی و عاطفی افراد کمککننده است.
پایان پیام/
نظر شما