به گزارش خبرگزاری شبستان از یزد، سید محمد میرمحمدی استاندار یزد امروز(13) آذر در کارگاه آموزشی اقتصاد مقاومتی که در محل سالن شهید عباسپور برق منطقه ای برگزار شد گفت: اقتصاد مقاومتی باید بتواند مکانیزمی عرضه کند که مبتنی بر عامل جنب و جوش جسمی و فکری باشد.
وی افزود: در این مکانیزم و جنب و جوش ، فکر باید در جایگاه نخست قرار گیرد چراکه دانایی محوری نیاز به فکر و اندیشه دارد.
میرمحمدی اظهار داشت: اگر چنین مکانیزمی را بتوان در جامعه حاکم کرد که درصدی از حقوق و مزایای پرسنل مرتبط با کارآمدی، تولید، خروج از بن بست و انواع و اقسام تنگناهای موجود باشد شاید بتوانیم در اقتصاد دولتی روزنه های جدیدی به دست بیاوریم.
وی با بیان اینکه برای اقتصاد مقاومتی الزاماتی وجود دارد گفت: عزم جدی مسئولین قوای سه گانه، ورود به میدان عمل و تبدیل کردن سیاست ها به برنامه، ایجاد هماهنگی بین بخش های مختلف و پرهیز از فعالیت های جزیره ای و ... از مهمترین اولویت های پیش رو می باشد.
میرمحمدی افزود:اقتصاد مانند جریان خون در بدن انسان است ، پس باید اقتصاد نیز مانند خون در همه نظام جاری شود تا حیات جامعه و کشور را حفظ کند.
وی بر لزوم بحث نظارت در همه سطوح تاکید کرد و خاطر نشان کرد: در بخش خصوصی نظارت ها به صورت دقیق تر صورت می گیرد و به محض بالارفتن هزینه ها علت یابی می شود اما در بخش دولتی معمولا به یک گزارش اکتفا شده و علت یابی دقیق امور صورت نمی گیرد.
استاندار یزد با بیان اینکه ما در بعضی از قوانین با محدویت های روبرو هستیم گفت: رویکرد بخش خصوصی را اعلام کرده ایم اما با همان ساختار قدیمی، در حالیکه آیین ها با هم همخوانی ندارند.
وی با اشاره به تهیه و تدوین قوانین براساس اقتصاد دولتی گفت: بخش دولتی در برخورد با برخی از مشکلات می تواند با استفاده از برخی قوانین مشکلش را حل کند اما بخش خصوصی در این زمینه با بن بست برخورد می کند.
استاندار یزد با بیان اینکه در بحث گفتمان سازی باید خیلی بحث و بررسی صورت گیرد افزود: باید این الگو ملکه ذهن همه و به یک باور در همگان تبدیل شود.
وی گفت: اصلی ترین مساله برای انجام هر کاری باور داشتن آن است و اگر در باور شما خلل ایجاد شود در انجام کار به همان میزان سستی خواهید داشت.
میرمحمدی با بیان اینکه اعتقاد و باور قوی می تواند ما را در پیاده کردن این الگو موفق کند اظهار داشت: گفتمان سازی را باید دنبال کنیم و این باور باید درتک تک مسئولان و دست اندرکارن چه بخش خصوصی و چه دولتی ایجاد شود.
وی با بیان اینکه باید پایش و اطلاع رسانی را در جریان کار مراقبت کرد گفت: باید اطلاع رسانی کنیم ، شفافیت داشته باشیم و به روشنی مسائل را مطرح کنیم و هیچگونه ابهام و تیرگی در بحث نداشته باشیم آن موقع وظایف همه مشخص است و همه در صحنه حضور پیدا می کنند.
استاندار یزد افزود: اگر ما بتوانیم این زوایا را در کارگاه های آموزشی روشن کنیم، همه را آماده کنیم،باورها را تقویت کنیم و انجام این کار را به صورت حتمی برای خود قرار دهیم و ساده نگیریم این الگو پیاده خواهد شد .
وی اضافه کرد: اقتصادمان مقاوم می شود و در مقابل تنش های اقتصادی ما از ثبات لازم برخوردار خواهیم بود و تحت تاثیر اقتصاد های بیرونی کمتر قرار می گیریم.
میرمحمدی با بیان اینکه نمی توان نسبت به اقتصاد جهانی بی توجه بود افزود: ما جزئی از جهان هستیم و تمام مسائلمان تحت تاثیر است ولی اگر اقتصادمان قوی باشد در ارتباط با حوادث جان سالم به در می بریم.
وی با اشاره به ابلاغ سیاست ها 24 گانه اقتصاد مقاومتی از سوی دولت گفت: این سیاست ها در دولت مورد بحث قرار گرفته و وظایف هر کدام از دستگاه ا در مورد این سیاست ها روشن و توسط رییس جمهور ابلاغ شده است.
استاندار یزذ گفت: این دستگاه ها هستند که باید این سیاست ها را در هر زمینه ای به برنامه تبدیل و بعد در سطح کشور اجرایی کنند.
نظر شما