به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، مراسم بزرگداشت مرحوم استاد اربابی، قاری کلامالله مجید و معلم قرآن، روز سه شنبه، 18 آذرماه ، ساعت 14 با حضور استادان محسن و حسین موسوی بلده، محمد خواجوی، احمد حاج شریف، حسن ربیعیان، اعضای خانواده و جمعی از شاگردان قدیمی وی در سالن اجتماعات خبرگزاری ایکنا واقع در خیابان انقلاب، خیابان قدس، خیابان بزرگمهر، پلاک 85، خبرگزاری ایکنا، سالن اجتماعات برگزار میشود.
بنابراین گزارش مرحوم اسـتاد علی اربابی در سال 1318 در تهران متولد شد و از سن 10سالگی با هدایت مادر و پدر بزرگوار خود که هر دوی این بزرگواران نیز قرآنی بودند، به مکتبخانه رفت و ازهمان زمان، قدم در وادی یادگیری قرآن نهاد.
وی در ســــال 1347 در محضر استاد "خلیل رحمان"که برای آموزش قرائت قرآن از مدینه به ایران آمده بود، تلمّذ کرد و در ادامه نیز با حضور در جلسات "استاد مولائی" به میدان فنی قرائت وارد شد.
استاد اربابی با عشق و علاقه ذاتی که نسبت به یادگیری قرآن داشت و با پیگری مجدّانه و حضور در محضر اساتید بزرگی همچون "شیخ القراء مصطفی اسماعیل"،"اســـتاد محمود علی البناء"، "استاد احمد رزیقی" و دیگر اساتید بزرگ مصری و همچون ضبط و جمعآوری تلاوتهای این اساتید، امکان یادگیری فنون قرائت قرآنکریم را برای جوانان کشور فراهم آورد.
استاد اربابی در طول 37 سال تلاش در مسیر تعلیم قرآن کریم دهها مربی استاد و قاری قرآن تربیت کرد.
این استاد بزرگــــــــوار بافروتنی و صداقتی که داشت همواره مورد علاقه واحترام شاگردان وســایر اساتید علوم قرآنی بود به طوری که جامعه قرآنی متفقالقول دلیل مانـــدگاری اســـــتاد اربابی را دوری از غرور و تربیت شاگردان بدون هیچ چشم داشـتی میدانستند.
جمعیت بسیاری از مشتاقان کــلام وحی در زمانی که اســـتاد، مدرس آن کلاس بود در سرکلاس درس وی حاضــــــــر می شدند و با شــــور و اشــــتیاق خاصی به درس استاد گوش فرا می دادند.
استاد اربابی همــــــواره مــعتقد بود: "بهترین دوست و رفیق همه مسلمانان در هر شغل و صــنفی که هستند قرآن است و کسی که با قرآن مانوس است، قرآن به ا و زندگی پر برکت عزت، سلامتی و نعمت می دهد، البته انسی که خالصانه باشد نه از قــــــبل آن بهره شخصی ببریم."
وی در تاریخ۱۷ اسفند ماه ۸۵ پس از تحمل مدت ها رنج و بیماری دارفـــــانی را وداع گفت.
پایان پیام/
نظر شما