به گزارش خبرگزاري شبستان به نقل از روابط عمومی سپاه استان سمنان، محمد رئيس زاده در نشست مجمع استاني بسيج جامعه پزشكي استان سمنان با محوريت «مجمع بسيج جاتبيين جبهه مقاومت و چالشهاي طرح تحول نظام سلامت و نقش بسيج جامعه پزشكي» ضمن گراميداشت روز دانشجو و بزرگداشت ياد و خاطره شهيدان شريعت رضوي، قندچي و بزرگنيا بيان كرد: 16 آذر به فرموده امام خميني(ره) «متعلق به دانشجوي ضد نيكسون وضدآمريكايي و ضد نظام سلطه است » و بر اين اساس بناي حركات دانشجويي ضد استكباري و ضد امپرياليستي است.
وي با اشاره به جبهه مقاومت و نقش حوزه سلامت در اين حوزه افزود: جبهه مقاومت در عراق، يمن،لبنان، سوريه و ساير نقاط آفريقا درگير است و با گسترهاي از سواحل مديترانه تا ساحل درياي سرخ و امروز نبض حوادث دنيا در منطقه ميتپد.
رئيس سازمان بسيج جامعه پزشكي كشور گفت: در چنين جبههاي به اين وسعت كه سرنوشتساز، حقيقي و لحظهاي است و با جبههاي به گستردگي تمام دنيا و نه با آن 53 كشوري كه در دوران دفاع مقدس مقابل ايران ايستاده بودند؛ بلكه رويارويي تمام دنيا برابر كشورمان بايد آماده و حاضر و آگاه بود.
رئيسزاده اظهار داشت: آنها به صراحت در مقالاتشان در نشريهاي عربي زبان گفته اندكه غرب از مواجهه با ايران ميترسد به همين جهت صحنه درگيري را به گروه هاي مرتجعي همچون داعش واگذار كرده است و يا در جملهاي ديگر در اين مقاله آمده است كه اگر غرب به حمايت از عراق در هشت سال جنگ تحميلي نيامده بود، سرداران ايراني بغداد را فتح كرده بودند.
وي گفت: غربيها ميدانند در مقابل چه كشور و مردماني صفآرايي كرده اندو به همين دليل موج بيداري اسلامي را منحرف كردند چرا كه چهارستون بدن دنياي استكبار را به لرزه در آورده بود و به عبارتي موج بيداري را براي مطامع خويش يعني مهار مسلمانان در منطقه، ايجاد حاشيه امن براي رژيم صهيونيستي به منظور فرامسازي زمينه بهرهبرداري از شرايط آشفته منحرف كردند.
رئيس سازمان بسيج جامعه پزشكي كشور تصريح كرد: اما در چنين شرايطي به مدد مجاهدتهاي سربازان حقيقي اسلام عرصه پيروزي فراهم است و اسلام قطعا و يقيناً پيروز اين ميدان خواهد بود و كلام نوراني امام خميني (ره) كه فرمودند راه قدس از كربلا ميگذرد به زودي عينيت خواهد يافت و اكنون شاهديم عراق در سايه سرداران حسيني نفس مي كشد.
رئيس زاده اظهار داشت: دنيا بايدبفهمد كه چه كسي در مقابل وحشيگريهاي داعش و غير داعش به مقابله برخواسته است وميدان دار است و انشاء الله به فضل پروردگار اين پيروزي ها در آيندهاي نزديك بيشتر خواهد شد و غده چركين استكبار،وهابيت و محصولات نامشروعش مثل جبهه داعش نابود خواهند شدو دنياي اسلام از شرشان راحت خواهد شد.
وي گفت: انسان نماهايي كه هيچ حريمي را رعايت نمي كنند؛ همينها و دست پروده هاي آمريكا و اسرائيل همچون داعش امروز مايه رعب و وحشت غربيان شده است و در هراس از اين هستندكه مبادا شر اين اشرار دامن خودشان را بگيرد و باعث ناامني و اخلال در كشورهايشان شود و البته كه چنين خواهد شد.
رئيس سازمان بسيج جامعه پزشكي كشور در ادامه در خصوص نقش جامعه سلامت در اين جبهه عظيم مقاومت گفت: لبنان، سوريه، عراق و نيروهاي حزب الله با از جان گذشتگي در مقابل اين حيوان صفتان ايستاده اند و ما نميتوانيم نسبت به اين جبهه بيتفاوت باشيم وبايد بر نقش خودمان واقف باشيم.
سلامت از نيازهاي ضروري جبهه مقاومت است
رئيسزاده با تأكيد بر اينكه سلامت از نيازهاي ضروري جبهه مقاومت است، گفت: توانمندسازي جبهه مقاومت در حوزه رزم به شكل ارگاني و كلاسيك بايد دنبال شود و اين امر يكي از اولويتهاي مهم و ضروري سازمان بسيج جامعه پزشكي است.
وي با بيان اينكه سلامت جبهه مقاومت در خطر است و بايد در حوزه سلامت حضور و ورود يافته و از اين جبهه پرافتخار حمايت كنيم،گفت: بسيج جامعه پزشكي تا كنون 30 تيم پزشكي را متشكل از جراح، اورژانس، تكنسين، پيراپزشك به مناطق اعزام كرده است و البته بايد گفت مهمتر از اعزام تيم هاي پزشكي، توانمندسازي جبهه مقاومت در جبهه سلامت است.
رئيس سازمان بسيج جامعه پزشكي كشور گفت: اكنون توانمندي بهداري رزم در حد رفع نيازهاي خط مقدم است و در بحث شهري بايد اين توانمندي افزايش يابد كه در اين خصوص پنج تيم 36 نفره اعزام شدهاند كه هر تيم ميتوانند در زمان جنگ يك بيمارستان را اداره كنند.
رئيسزاده در خصوص طب رزم و آمادگيهاي بهداري رزمي نيز گفت:در خصوص طب رزم نيز اكنون پيشرفتهاي قابل توجهي صورت گرفته كه مطابق با علم روز در دنياست.
وي در خصوص توانمندسازي جبهه مقاومت در حوزه رزم گفت: اين توانمندسازي بايد گسترده، وسيع و پايدار و البته با روحيه جهادي و بسيجي باشد.
رئيس سازمان بسيج جامعه پزشكي كشور گفت: در حوزه سلامت از منظر ورود به كارهاي جهادي و بسيجي عرصه گستردهاي روبه روي ماست كه متأسفانه مورد غفلت واقع شده است و بايد از پتانسيل عظيم جامعه پزشكي در عرصه سلامت با رويكرد توجه به نقش مؤثر فرهنگي اين قشر بهره جست.
رئيس زاده گفت: جامعه پزشكي در انجام مسئوليتها مشكلي ندارد و مسئوليت ووظيفه اش را به نحو احسن تا كنون به انجام رسانده است اما اين كافي نيست و نميتواند مصداق جهاد باشد بنابراين بايد در انجام مسئوليتها روحيه جهادي تجلي يابد و همراه با جد و جهد در مقابله با جبهه دشمنان باشد.
وي بيان كرد:جهاد در حوزه سلامت كشور بايد مورد توجه قرار گيرد چرا كه جهاد از ابواب مهم در مكتب و دين اسلام است و به عبارتي مشهور هر كس بميردو آرزوي جهاد در دلش نباشد در حقيقت به مرگ جاهليت مرده است.
بستر عملبه تكليف جهادي در جامعه پزشكي مهياست
رئيس سازمان بسيج جامعه پزشكي كشور گفت: بستر عمل به تكليف جهادي در جامعه پزشكي مهياست و بايد در اين مقوله گفت فتح باب جهاد، عمل به تكليف است.
رئيس زاده در ادامه خواستار شد: بايد به تقويت تشكيلات بسيج جامعه پزشكي جهت تأثيرگذاري و آمادگي بسيج كمك شود و بايد مجموعه بسيج جامعه پزشكي به لحاظ ساختاري، بنيادي و تشكيلاتي فعال شود تا بستر خدمترساني بهتر و مناسبت تر فراهم شود.
وي گفت: متأسفانه با وجود كارهاي وزحمات فراوان در حوزه اقتصاد مقاومتي در عرصه سلامت كار در خور شأني صورت نگرفته است كه اين امر عزمي ملي را ميطلبد.
رئيس سازمان بسيج جامعه پزشكي كشور گفت: سالانه 300 ميليارد دلار محصولات و تجهيزات پزشكي وارد كشور مي شود كه از اين مقدار 900 ميليون دلار معادل سه هزار ميليارد تومان تجهيزات مصرفي است كه توان توليد 100 درصد آن را در كشور داريم.
رئيسزاده گفت: اشتغالزايي و پيشرفت در تكنولوژي از مزايايي جلوگيري از تجهيزات مصرفي در حوزه پزشكي است كه توان توليد آن را در كشور دارا هستيم.
وي گفت: بسيج جامعه پزشكي ميتواند گرهگشايي و خط شكني كند البته اين مجوعه عظيم و اثرگذار نيازمند تقويت و حمايت بيشتري است.
گفتني است؛ پخش مستند "عمامههاي انگليسي" از حواشي برنامههاي نشست مجمع بسيج جامعه كشوري با حضور اساتيد، كارشناسان، اعضاي شوراي مركزي بسيج جامعه پزشكي، سمنان، گرمسار، شاهرود و دامغان بود.
نظر شما