به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، مرتضی روزبه در همایش معنویت در کسب و کار بیان کرد: در بحث گردشگری سالانه میلیون ها نفر به کشورهای مختلف مسافرت می کنند ولی اعزام زائران برای شرکت در مراسم اربعین حضرت ابا عبدا... الحسین (ع) یکی از بی نظیرترین جلوه های معنویت است با تفاوت اینکه در این سفر زائران با مشقت های فراوانی مواجه می شوند.
وی ادامه داد: ما باید به این موارد افتخار کنیم این مجد و عظمت مخصوص دین، تشیع و مخصوص امام حسین (ع) است که حتی بعد از گذشت بیش از هزار و 400 سال بیشتر می شود و خداوند متعال خواسته که ما در چنین سرزمینی زندگی کنیم تا سهمی از این امر داشته باشیم و به این نعمت ها با نگاه دیگری باید نظر بیندازیم.
استاندار قزوین افزود: اگر امروز بحث از این است که فضای کسب و کار را به عطر معنویت معطر کنیم به خاطر این است كه در این صورت محیط برای ما پاک می شود و آلودگی ها، فساد و منکر از جامعه دور می شود.
وی تصریح کرد: باید بررسی کنیم همجواری چندین مسجد در کنار مجموعه بازار قزوین چه دلیلی داشته است؟ پیشینیان ما از این امر چه اهدافی را دنبال می کردند؟ آیا نمی توانستند به جای این مساجد مراکز تجاری احداث کنند؛ همه ما می دانیم که پیشینیان ما افراد با هوش، با ذکاوت و دور اندیشی بودند که می دانستند هویت یک کاسب مسلمان، حضور در مسجد در کنار کسب و کار است.
روزبه اعلام کرد: قزوین شهر بی ریشه و تازه تاسیسی نیست بلکه قدمت چندین هزار ساله دارد و امروزه ما وراث این شهر هستیم و باید با هویت مناسبی این شهر را تحویل آیندگان دهیم و در این مسیر نباید خود را به فراموشی و غفلت بزنیم بلکه باید اهتمام ویژه ای به این مسئله داشته باشیم.
وی تاکید کرد: ما اگر تصمیم گرفتیم مسلمان زندگی کنیم دین رابطه ما را با خانواده، شریک، همکار و دیگر افراد جامعه تعریف کرده است و تربیت دینی به مدیر می گوید که حق آقایی کردن نداری مسئولیت در جمهوری اسلامی یعنی خدمت بدون منت و حذف رفتارهای ضد دینی وغیر اخلاقی و اینکه مراجعان را فرستاده های خداوند بدانیم و کار آنها را به خوبی انجام دهیم.
استاندار قزوین خاطر نشان کرد: با توجه به پرداخت سالانه حدود 100 میلیارد تومان یارانه آرد توسط دولت، چرا باید همه ناراضی باشند یعنی ما نمی توانیم با این مقدار اعتبار، نان مناسبی را تأمین کنیم و باید نظارت بر کیفیت و سلامت این نعمت الهی داشته باشیم تا به طور مناسب پخت و در اختیار مردم قرار گیرد.
وی یادآور شد: ما کشور فقیری نیستیم بلکه کشور توانمندی هستیم ولی 30 سال است در مسئله آرد و نان در جا می زنیم و هنوز نخواستیم عاقلانه در این مورد تصمیم بگیریم، بلکه دست اندرکاران این حوزه با مشارکت یکدیگر باید این مشکل را حل کنند.
پایان پیام/
نظر شما