جاده جنگل ابر بدون مجوز ارزیابی اجرایی نمی شود/ کیفیت هوای تهران بهبود یافته

خبرگزاری شبستان: رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: اصرار نمایندگان در خصوص تسریع اجرای جاده جنگل ابر خلاف شعار های زیست محیطی دولت تدبیر و امید است.

.به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، معصومه ابتکار،‌معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در جمع خبرنگاران گفت: آشوراده و میانکاله دو منطقه حفاظت شده هستند که اقدامات خوبی را در این دو منطقه انجام داده ایم. در واقع در این دو منطقه بخش های را تحت شرایط و چارچوب معین شده از طرف سازمان حفاظت محیط زیست در اختیار گردشگری سبک قرار خواهد گرفت.

ابتکار با اشاره اقدامات انجام شده در خصوص جاده جنگل گلستان افزود: کلید جابجایی این جاده خورده و طی تفاهمی انجام شده با وزارت راه و شهر سازی این جاده به بخش شمالی جنگل انتقال پیدا خواهد کرد .

جاده جنگل ابر بدون مجوز ارزیابی اجرایی نمی شود


وی همچنین در خصوص نامه نمایندگان مجلس در تسریع جاده جنگل ابر که متغییر است با شعار محیط زیستی دولت تدبیر و امید بیان داشت: دولت تا کنون هیچ مجوزی برای این پروژه نداده است  تا مطالعات کامل صورت نگیرد و تاییدیه سازمان حفاظت محیط زیست دریافت نکند اجرای این پروژه امکان پذیر نیست

رییس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه سوالات در خصوص تغییر کاربری در منطقه حفاظت شده "جهان‌نما" و ساخت و سازهایی که در این منطقه انجام شده استاظهار داشت: بدون شک اگر تغییر کاربری و رفع تصرف‌ها غیرقانونی باشد با آنها برخورد می‌شود.

کیفیت هوای تهران بهبود یافته

ابتکار به نگرانی مردم در خصوص آلودگی هوا اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در مجموع کیفیت هوای تهران در این دوره 7 ماهه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه گذشته بهبود چشمگیری داشته است و تعداد روزهای سالم افزایش یافته است و جای نگرانی وجود ندارد.

وی ادامه داد: کاهش غلظت برخی از آلاینده‌ها می‌تواند گامی موثر برای بهبود آینده باشد اما معضا آلودگی هوا کا ملاً برطرف نشده است.

سازمان حفاظت محیط زیست هیچ گونه مجوز تولید ماهی تیلاپیا نداده است

رییس سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره تولید ماهی تیلاپیا در کشور، اضافه کرد: سازمان محیط زیست برای پرورش ماهی تیلاپیا در کشور هیچ گونه مجوزی را صادر نکرده است.

در ادامه سوالات خبرنگاران در خصوص معاینه فنی خودروها ابتکار بیان داشت: افرادی که خودروی شخصی دارند باید خودروهای خود را برای معاینه فنی ببرند و این جزیی از الزامات است البته این اقدام نباید به صورت صوری و فقط برای اخذ یک برگه باشد بلکه خودرو ها باید سلامت باشند تا باعث آلودگی نشود و به دیگران ضرری وارد نکند.

در پایان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ضرورت نظارت کافی در این باره این مشکلات تأکید کرد و در پاسخ به سؤالی مبنی بر تعداد زمین‌خواری درکل کشور و در مناطق حفاظت‌شده، گفت: آماری که ما ارائه می‌دهیم در خصوص مناطق حفاظت شده سازمان محیط زیست است و آنچه در خصوص آن پرونده ای که اشکار شده اند تا کنون وسعتی در حدود 1500 هکتار است و برای 40 پرونده حکم قطعی صادر شده است و حدود 90 هکتار رفع تصرف کامل در استان تهران صورت گرفته شده است و صد پرونده دیگر نیز وجود دارد که در حال طی مراحل قضایی بوده است.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 422878

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha