به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، سردار سرتیپ اسماعیل احمدیمقدم امروز(18آذر) درجمع خبرنگاران درمحل فرماندهی انتظامی استان سمنان گفت: تعداد زائرانی که برای پیادهروی زیارت اربعین شهادت امام حسین(ع) از مرزهای ایران به کشور عراق خارج شدهاند تاکنون ۲ برابر مدت مشابه سال گذشته بوده است.
وی عشق و ارادت به امام حسین (ع) و لغو عوارض خروجی و هزینه ویزا از زائران را از عوامل این امر دانست وپیش بینی کرد :امسال بیش از یک میلیون نفر از ایران در اربعین حسینی در کربلا حاضر شوند.
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینکه روزانه 50 هزار نفر از مرزهای جمهوری اسلامی ایران وارد کشور عراق میشوند، تصریح کرد: لغو هزینه روادید و عوارض خروج از کشور و نیز عشق و علاقه مردم به راهپیمایی برای اربعین شهادت امام حسین(ع) سبب هجوم بیسابقه مردم برای عبور از مرزهای ایران و عراق شده است.
احمدی مقدم از تشکیل قرارگاه اربعین در نیروی انتظامی خبر داد و گفت: بازگشت این تعداد زائر ظرف دو تا سه روز پس از اربعین نیز نیازمند تدابیری است که این قرارگاه در این زمینه فعال است و علاوه بر این تمهیدات ترافیکی و پیش بینی اتوبوس های مورد نیاز نیز در برنامه قرارداده است.
وی گفت: استانداری های ایلام و خوزستان در این زمینه خوب عمل کرده اند و برای ایجاد تسهیلات نیروهای امدادی، سپاه و ... در ایران فعالیت دارند اما در آنطرف مرز مشکلاتی وجود دارد و در برخی موارد مرز برای ساعاتی توسط عراقی ها بسته می شد.
احمدیمقدم با اشاره به اینکه همه دستگاههای مربوطه برای تسهیل خروج زائران حسینی از مرزها همکاری مناسبی داشتهاند خاطرنشان کرد: اما نیروهای مرزی عراق همپای نیروهای جمهوری اسلامی ایران آمادگی پذیرش زائران ایران را نداشتهاند و هجوم جمعیت مشتاق زیارت امام حسین(ع) در این ایام برای آنان مشکلاتی را ایجاد کرده بود.
وی خاطرنشان کرد: بر همین اساس هیئتی به مرزهای ایران و عراق اعزام شده و تلاش شد تا عبور و مرور زائران ایران به داخل کشور عراق روانتر شود.
مقام ارشد انتظامی از اخراج و معاف از خدمت بیش از300 نفر از کارکنان متخلف ناجا از ابتدای امسال تا کنون خبر داد وگفت:در سال جاری 666 پرونده مورد بررسی قرار گرفته که در بررسی این پروندهها مجموعا 310 نفر اخراج و معاف از خدمت شدند.
وی برخورد با فساد در این نیرو را بسیار جدی دانست و یادآور شد: نیروی انتظامی در برخورد با فساد جدی است و با مساله رشوه در ناجا برخورد جدی تری می شود بطوری که حداقل مجازات آن حتی برای گرفتن 10 هزار تومان، اخراج است.
سردار احمدی مقدم ادامه داد: در شش ماهه امسال سه هزارو600 نفر از ماموران ناجا با رقمی حدود یک میلیارد و 100 میلیون تومان به دلیل رد رشوه و صورتجلسه کردن آن از سوی پلیس مورد تشویق قرار گرفتهاند و ما معتقدیم تشویق کارکنان صحیح العمل یکی از راههای مبارزه با فساد اداری است.
وی گفت: در ناجا کوچکترین اغماضی در اخذ رشوه و یا تبانی نیروها در موارد نظیر مواد مخدر و جرائم سازمان یافته نمی شود و علاوه بر برخوردهای قضایی کمترین مجازات متخلفین اخراج است.
این مسئول با بیان اینکه یک دوره نظارت عمومی و بازرسی کلی در همه استانها با عنوان رشد و تعالی فردی و سازمانی صورت میگیرد ادامه داد: تقریبا میانگین نمره استانهای مورد ارزیابی قرار گرفته، 85 از 100 بوده است.
سردار احمدی مقدم افزود: در این زمینه شاخصهایی از یک سال قبل تهیه شده و بر اساس آن ارزیابیها در حال انجام است و باید خوشحال باشیم که تقریبا میانگین نمره 14استانی که تاکنون مورد ارزیابی قرار گرفتهاند، 85 از 100 بوده است.
به گفته وی استان سمنان چهاردهمین استانی است که مورد ارزیابی قرار میگیرد و تا ابتدای تابستان نیز این دوره نظارت در همه استانها به پایان خواهد رسید.
وی با اشاره به نظارت های عمومی از فعالیت های این نیرو در استانهای کشور گفت: در این ارزیابی ها که از تابستان آغاز شده جهات ناپیدای قدرت نظیر قدرت حرفه ای گری، حقوق شهروندی، طرح بصیرت، بهره وری در نیروی انتظامی و ... مورد اریابی قرار می گیرد.
فرمانده نیروی انتظامی همچنین به حوادث اسیدپاشی اشاره داشت وگفت:سالانه بین 600 تا 700 مورد حادثه اسیدپاشی در کشور رخ می دهد .
این مسئول با بیان اینکه در این آمار علاوه بر افراد، اسیدپاشی بر روی خودروها و اموال نیز لحاظ شده ادامه داد: اقداماتی که برخی از روی حسادت، کینه و ... انجام میدهند که اغلب متخلفان نیز دستگیر میشوند.
وی با بیان اینکه بیش از 90 درصد این جرائم کشف می شود ادامه داد: مورد اصفهان هنوز منجر به کشف نشده است.
سرداراحمدی مقدم با تاکید بر اینکه باید از تکرار این گونه حوادث جلوگیری شود، افزود: باید مجازاتها در این زمینه شدیدتر شود و قضات نیز با مجرمان اسیدپاشی با شدت برخورد کنند.
پایان پیام/
نظر شما