به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ستاد خبری نمایشگاه الکامپ، سردار ابراهیم کریمی درباره نمایشگاه الکامپ گفت: این نمایشگاه آخرین دستاوردهای فناوری اطلاعات در کشور مان را به نمایش میگذارد. آنچه از دقت در عملکرد شرکتهای داخلی میتوان دریافت این است که ارائه دهندگان این خدمات از نظر تکنولوژی و دستیابی به تازهترین اطلاعات و فناوری بهتر از گذشته فعالیت میکنند و در واقع آنچه اتفاق افتاده روند رو به رشد را نشان میدهد. به نظر میرسد رفته رفته شرکتهای داخلی هم توانمندیهای خود را احساس میکنند.
وی ادامه داد : فعالان این صنعت نسبت به سال گذشته بهتر عمل کرده و نوع خدماتی که ارائه میکنند جدید تر است.
سردار کریمی درباره غرفه نیروی انتظامی در نمایشگاه نیز اظهار کرد: در الکامپ امسال پلیس فاوا ناجا (پليس فناوري اطلاعات و ارتباطات) دستاوردهای خود را در زمینه فناوری اطلاعات ارائه کردهاست. به باور من در زمینه ارائه خدمات الکترونیک پلیس اتفاقات خوشایندی رخ دادهاست.
به گفته وی در غرفه پلیس مردم میتوانند با امکاناتی که پلیس در جهت تولید امنیت برای مردم استفاده میکند آشنا میشوند. از سوی دیگر با فراهم آمدن زمینههای شناخت مردم از فعالیتهای ناجا، هموطنان میتوانند امکانات خود را از پلیس با سرعت دریافت کنند و علاوه بر این پلیس میتواند آگاهی در زمینه دستاوردهای خود را در جامعه گسترش دهد.
وی افزود: دو واحد ناجا یعنی فاوا ناجا (پليس و فناوري اطلاعات و ارتباطات) و شرکت پژوهش ناجا که شرکتی وابسته است و تولید کننده نرم افزار و سخت افزار را بر عهده دارد و در بخش دولتی و خصوصی فعالیت میکند؛ محصولات مختلفی را در غرفه ناجا ارائه میدهند.
جانشین فرماندهی نظام وظیفه عمومی درباره عدم حضور پلیس فتا نیز گفت: پلیس فتا در نمایشگاههای مرتبط شرکت داشته است اما به طور مشخص در این نمایشگاه حضور ندارد. اما امکانات پلیس فتا توسط همکاران ما در پلیس فاواناجا و همچنین شرکت پژوهش ناجا عرضه میشود. همچنین نرم افزارهایی که برای نظارت بر فضای مجازی از سوی پلیس فتا استفاده میشود ؛ در این نمایشگاه توسط فاوا ناجا (پليس و فناوري اطلاعات و ارتباطات) عرضه میشود.
سردار کریمی ، اظهار امیدواری کرد؛ با بازدید از آخرین فناوریها نگرش مسئولین نسبت به این موضوع بسیط تر از گذشته شود و فناوریها را برای رفاه مردم به خدمت بگیرند.
وی افزود: به یقین پلیس هم تلاش خواهد کرد تا از این فناوریها استفاده کند و از آن برای تولید امکانات بهتر در زمینه تامین بهتر امنیت بهره بگیرد.
رایانش ابری، مبحثی برای ارائه در نمایشگاه الکامپ بیستم
احمد اصالتی در خصوص نحوه فعالیت جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران در نمایشگاه امسال گفت: آنچه که می خواهیم معرفی کنیم فعالیت های آموزشی ما است. ساختار ما در جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران ساختار آموزشی در عرصه های مختلف نظیر کامپیوتر، زبان و هنر، تخصصی سازمانی، آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری و نظام مهندسی است. در کنار همه این ها یک باکس جدید برای بحث "رایانش ابری" داشتیم.
وی ادامه داد: "رایانش ابری" مبحثی است که در ایران آنطور که باید و شاید وجود ندارد. ما در این نمایشگاه قصد معرفی آن را داریم و این نمایشگاه را بستر خوبی برای معرفی این جریان دیدیم.
وی افزود:"رایانش ابری" سیستمی است که بحث بانک ها و سیستم های حفاظتی و امنیتی بانک ها و موسسات مالی را دربرمی گیرد.
الکامپ بهترین فرصت برای تعامل شرکت های داخلی و خارجی با یکدیگر
محمد رضا سلطانی شیرازی با بیان اینکه نمایشگاه الکامپ یک فرصت مهم در عرصه فضای مجازی و حوزه ای تی است افزود: این نمایشگاه فرصت مناسبی است که شرکتهای حاضر در این حوزه فعالیت های خود را به عرصه نمایشگاه بگذارند .
وی با بیان اینکه جا به جایی هایی که در تیم اجرایی نمایشگاه الکامپ حاصل شد کار را برای شرکت کنندگان بسیار سخت کرده بود گفت: با این وجود کارها به صورت فشرده برگزار شد و ما توانستیم محصولات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز برای نمایشگاه را آماده و به عرضه نمایش بگذاریم.
محمد رضا سلطانی شیرازی با بیان اینکه شرکت ها حضور خوبی در این دوره از نمایشگاه داشتند اظهار کرد: الکامپ یک فرصت مناسب برای عرضه و معرفی محصولات و خدمات شرکت های مختلف به مردم است که آنها باید قدر این فرصت را دانسته و به بهترین شکل ممکن از ان استفاده کنند.
مدیر روابط عمومی و مسئول بین الملل موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان گفت: تعامل شرکت های داخلی با یکدیگر و تعامل آنها با شرکتهای خارجی فعال در صنعت ای تی سی می تواند زمینه ساز یک حرکت رو به جلو در این حوزه را فراهم کند که زمینه ساز برپایی نمایشگاهی قدرتمند از جمله الکامپ است.
الکامپ مربوط به همه است، در حوزه آی سی تی باید همگراتر عمل کنیم
احمد توکلی اظهار داشت: به نظر می آید در حوزه آی سی تی هر چه همگراتر باشیم خیلی بهتر است. بالاخره این الکامپ مربوط به کشور است و در زمان کوتاهی برگزار می شود و وقتی تمام می شود آن را در سال از دست داده ایم. خوشحالم که امسال نمایشگاه برقرار شد و استقبال تا به اینجا خوب بوده است. امیدواریم که دیگر شاهد مشکلات برگزاری، در سال های آینده نباشیم.
وی در خصوص نحوه فعالیت این شرکت در الکامپ بیستم گفت: امسال اولین سال حضور شرکت ایران سولار در نمایشگاه الکامپ است و حیطه فعالیت این شرکت در حوزه ماهواره ای است. شبکه های ارتباطی از طریق امکانات متعددی از قبیل وایرلس، فیبر نوری، سیستم های رادیویی و یا سیم های مسی متصل می شود. ما شبکه های ارتباطی را از طریق امکانات ماهواره ای برقرار می کنیم. که این امکانات از طریق سیستم و تکنولوژی خاص با قیمت بالا ارائه می شود. به همین جهت شاید این نمایشگاه آن طور که به نظر می رسد خاص ما نباشد. چرا که مخاطب عام نداریم.
مدیر عامل این شرکت حامی نمایشگاه ادامه داد: محصول ما، ارائه خدمات ارتباط ماهواره ای است و این شرکت دارای مجوز ارتباط ماهواره ای از سازمان تنظیم مقررات است که اصطلاحا SAP (satellite internet access providers) نامیده می شود. ما سیستم های ماهواره ای را برای شرکت ها و سازمان ها و یا افرادی که به هر دلیلی امکان برقراری امکانات اینترنت از طریق لینک های زمینی ندارند ارائه می کنیم.
نقطه عطف نمایشگاه الکامپ حضور پرشور مردم است
علیرضا گیلکی افزود: برگزار کنندگان و مسئولان نمایشگاه باید دلسوزانه تر و با برنامه تر برای ارتقاء سطح کیفی و کمی یک نمایشگاه بین المللی درسطح الکامپ عمل کنند .
وی ادامه داد: نمایشگاه الکامپ باید به دلیل سابقه برگزاری که دارد در سطح جهانی هم ردیف با جیتکس برگزار شود و شرکتهای فعال و برندهای مطرح در حوزه ای تی سی از تمامی کشورهای منطقه و جهان در آن شرکت داشته باشند.
مدیر شرکت فست کلیک با بیان اینکه مدیریت و تیم اجرایی نمایشگاه باید برای برپایی بهتر نمایشگاه چه به لحاظ کمی و چه به لحاظ کیفی برنامه ریزی بهتری انجام دهد و از یکسال قبل از شروع نمایشگاه برنامه ریزی و هدف گزاری خود را انجام داده باشد، گفت: باید شرایط از لحاظ ساختاری به گونه ای فراهم شود که شرکت های خارجی در سطح منطقه و جهان برای حضور در الکامپ انگیزه داشته باشند.
علیرضا گیلکی با تاکید بر نیاز وجود یک دبیر فنی و ستاد اجرایی دائم برای نمایشگاه اظهار داشت: استقبال مردم از بیستمین دوره نمایشگاه بین المللی الکامپ نقطه عطف نمایشگاه این دوره است که مسئولان باید از پتانسیل و علاقه موجود در جامعه به بحث ای تی به ویژه در قشر جوان با هدف گذاری مشخص استفاده را کرده و بهترین شکل برپایی نمایشگاه را با حضور شرکتهای معتبر داخلی و خارجی با عرضه محصولات نوین به مردم ارائه دهند.
پایان پیام/
نظر شما